Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί σε Εύβοια και Αττική για σήμερα και αύριο (25/1)

Η ανακοίνωση του υπουργείου

24 Ιανουαρίου 2022 13:56
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί σε Εύβοια και Αττική για σήμερα και αύριο (25/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων ραντεβού πολιτών για τον εμβολιασμό των πολιτών σε Αττική και Εύβοια εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία «Ελπίδα» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας τα εμβολιαστικά κέντρα θα σταματήσουν να λειτουργούν από σήμερα στις 15:00 και για όλη την Τρίτη.

Παράλληλα σημειώνεται ότι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.

Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού».

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μπλακάουτ σε περιοχές της Αττικής

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται πολλές περιοχές της Παλλήνης, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, μπλακ άουτ έχει σημειωθεί σε περιοχές της Παλλήνης, αλλά και της Νέας Μάκρης εδώ και μία ώρα ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χωρίς ρεύμα είναι αυτή την ώρα μέρος της Καλλιθέας και του Κουκακίου. Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο.

«Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική αναμένεται να ενταθούν τις μεσημεριανές ώρες ενώ δύσκολες θα συνεχίσουν να είναι οι συνθήκες και αύριο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ανάπτυξη προκειμένου να παρεμβαίνει σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου χρειάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η κακοκαιρία», ανέφερε, προσθέτοντας πως συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν μεταβεί σε νησιωτικές και άλλες περιοχές με δύσκολη πρόσβαση προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share