Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία “Ελπίδα” - Θρίλερ στην Εθνική Οδό: Δίπλωσαν τέσσερις νταλίκες στο Μαρτίνο (video)

Τεράστια τα προβλήματα στον κεντρικότερο οδικό άξονα της χώρας

24 Ιανουαρίου 2022 13:41
Κακοκαιρία “Ελπίδα” - Θρίλερ στην Εθνική Οδό: Δίπλωσαν τέσσερις νταλίκες στο Μαρτίνο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές αγωνίας έζησαν οδηγοί και επιβάτες σε τέσσερις συνολικά νταλίκες, αλλά και σε διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα, όταν λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και του παγετού στον δρόμο, τα βαρέου τύπου οχήματα "δίπλωσαν" στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Μαρτίνου.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ξεκίνησε να χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας! Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων για τις επόμενες ώρες (Video)

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" φέρνει ολοένα και περισσότερα προβλήματα σε οδηγούς, γι' αυτό και απογορεύτηκε η κίνηση βαρέων οχημάτων, μέχρι νεοτέρας. Ευτυχώς, στο εν λόγω ατύχημα δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

Κακοκαιρία “Ελπίδα” - Απελπισία: Κόβεται στα δύο η χώρα - Αυτή είναι η εικόνα στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας (video)

Με ιδιαίτερη ένταση ξεκίνησαν από το πρωί της Δευτέρας (24/1) τα φαινόμενα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Μαρτίνου, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, στο πλαίσιο της κακοκαιρίας "Ελπίδα" που πλήττει τη χώρα.

Το χιόνι ξεκίνησε περίπου στις 5 το πρωί και μέσα σε τρεις ώρες η έντασή του πολλαπλασιάστηκε με τα μηχανήματα της Οδού, να κινούνται ακατάπαυστα προκειμένου να μην κλείσει ο δρόμος.

Δείτε βίντεο από την εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας του Μαρτίνου, καθώς και από το δρόμο από Λάρυμνα - Μαρτίνο - Εθνική οδός:

Στον επαρχιακό δρόμο, το χιόνι ξεπέρασε γρήγορα τους 15 πόντους και ενεργούν μηχανήματα του Δήμου Λοκρών και της ΛΑΡΚΟ.

Κατέβασε ρολά στις 12:00 το Δημόσιο λόγω χιονιά - H εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών

«Ρολά» κατέβασε το Δημόσιο στις 12:00 λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Συγκεκριμένα, με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους στις 12.00 μ.μ. το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου.

Εξυπακούεται ότι η πρόωρη αποχώρηση επιτρέπεται για εκείνους τους υπαλλήλους, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ως εκ τούτου με ευθύνη του επικεφαλής κάθε δημόσιας υπηρεσίας, θα επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση εκείνων των υπαλλήλων, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας και αντιστοίχως θα συντονιστούν και θα εξασφαλιστεί η στελέχωση εκείνων των υπηρεσιών του φορέα τους, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share