Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θα μάθετε σημεία & τέρατα για τον τρόπο αλίευσης κοριτσιών» - Κατατίθενται στον Άρειο Πάγο στοιχεία για κύκλωμα μαστροπείας (Video)

«Συγκλονιστικές πληροφορίες»

24 Ιανουαρίου 2022 10:49
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θα μάθετε σημεία & τέρατα για τον τρόπο αλίευσης κοριτσιών» - Κατατίθενται στον Άρειο Πάγο στοιχεία για κύκλωμα μαστροπείας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς παραδίδει τις επόμενες ώρες στοιχεία αναφορικά με «κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νέες κοπέλες» στον Άρειο Πάγο. Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και σήμερα στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά θα υπάρξουν και νέες μαρτυρίες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επεσήμανε πως θα «καταθέσω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του προϊσταμένου εισαγγελία εφετών όλα τα στοιχεία που έχω», ενώ έκανε λόγο για «συγκλονιστικές» αποκαλύψεις. Το κύκλωμα, όπως εξήγησε, «εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα».

«Οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές. Μερικά πρόσωπα είναι υπεράνω υποψίας, αλλά ακόμα πιο συγκλονιστικός είναι ο τρόπος "αλιεύσεως" των κοριτσιών, που δεν είναι μέσω καφετεριών και λοιπά» συνέχισε ο ίδιος.

Όταν του ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το τι εννοεί για αυτά τα άτομα, επεσήμανε: «Δεν είναι θέμα αξιωμάτων, αλλά θέμα καλύψεως, πώς εμφανίζονται, τι επάγγελμα έχουν».

Τα στοιχεία που θα παραδώσει θα έχουν «ονόματα, τρόπο λειτουργίας, τρόπο προσελκύσεως που με έχει σοκάρει, κρατήστε το αυτό…». Ο κ. Διαλυνάς εξήγησε, παράλληλα, πως η πηγή του έχει δηλώσει έτοιμη να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, ενώ είπε ότι η σοβαρότητα των στοιχείων τον οδήγησε να προτείνει ακόμα και ένταξη στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, κάτι που αρνήθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share