Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος στον Πύργο: Μητέρα 8 παιδιών με κορωνοϊό έφυγε από το νοσοκομείο και πέθανε στο σπίτι της

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά και δεν τα κατάφερε

24 Ιανουαρίου 2022 10:07
Θρήνος στον Πύργο: Μητέρα 8 παιδιών με κορωνοϊό έφυγε από το νοσοκομείο και πέθανε στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα, μητέρα οκτώ παιδιών, από τον Πύργο νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, είχε πάει για να γεννήσει, αλλά παράλληλα ήταν και θετική στον κορωνοϊό.

Ανατριχιαστικό βίντεο από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του 4χρονου αγοριού

Σύμφωνα με το flamis.gr, μετά τη γέννηση του παιδιού της, με δική της πρωτοβουλία έφυγε από το νοσοκομείο του Ρίου, χωρίς να την αντιληφθούν καλά καλά οι γιατροί και επέστρεψε στο σπίτι της στον Πύργο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έμενε στην είσοδο του Πύργου.

Στο μεταξύ, χθες (23/1) το απόγευμα ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε σε κακή κατάσταση έξω από το Δημαρχείο του Πύργου, όπου οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πύργου κάλεσαν την Αστυνομία για να επιληφθεί της κατάστασης.

νεκρη-μητερα-πυργοσ

"Θρίλερ" στο Άγιο Όρος: Άλλοι δύο ιερείς κατέληξαν από κορωνοϊό

Πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού άλλοι δυο μοναχοί της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγίου Όρους.

Πρόκειται για τον μοναχό Κοσμά, που είχε το διακόνημα του οδοντιάτρου και ήταν διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο δεύτερος που έχασε τη ζωή του είναι ο μοναχός Ταξιάρχης που ήταν Προϊσταμένος στη Γεροντική Σύναξη του μοναστηριού, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος Ορθοδοξίας.

Δυσάρεστα νέα: Κατέληξε στο νοσοκομείο «Παίδων» το 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Πατήσια

νεκρη-μητερα-πυργοσ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το τετράχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο απόψε στα Πατήσια. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τις δύο πιτσιρίκες 10 και 14 χρόνων διέρρηξαν Ι.Χ. και έκλεψαν χρήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στην οδό Ταϋγέτου με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Αμέσως μετά το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή το τετράχρονο αγοράκι δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share