Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέος κύκλος καταθέσεων μαρτύρων - Οι κινήσεις του 33χρονου (Video)

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

24 Ιανουαρίου 2022 09:58
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέος κύκλος καταθέσεων μαρτύρων - Οι κινήσεις του 33χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις αναμένονται και σήμερα στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά θα υπάρξουν και νέες μαρτυρίες.

Ο νέος κύκλος καταθέσεων αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση, ενώ τα έως τώρα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις φαίνεται πως αποτελούν «όπλο» στα χέρια των Αρχών.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία ήταν μαζί στο πάρτι, αλλά και ο φίλος του εργοδότη της, που τη μετέφερε - μαζί με εκείνον - στο αστυνομικό τμήμα όπου έκανε την καταγγελία.

Σύμφωνα με το MEGA, από την εξέταση που έγινε στα ρούχα της εντοπίστηκε μία σπερματική κηλίδα, αλλά και άλλο βιολογικό υλικό. Η ανάλυση δείχνει πως το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό είναι της νεαρής και του ίδιου άνδρα.

Ωστόσο, κανένα άλλο βιολογικό υλικό, που να είναι αξιοποιήσιμο, δεν εντοπίστηκε στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο, σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πηγή.

Οι τοξικολογικές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα δείξουν εάν είχε χορηγηθεί στην 24χρονη κάποια ναρκωτική ουσία, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Νέες μαρτυρίες

Την ίδια ώρα, νέες καταθέσεις είδαν το «φως» της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες. Ειδικότερα, πρόκειται για τις μαρτυρίες δύο νεαρών, 22 και 24 ετών, οι οποίες ήταν παρούσες στο πάρτι.

«Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας αλλά ούτε μας ρώτησαν από τη ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στη σουίτα» κατήγγειλε η 24χρονης, μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία».

«Ήταν περίπου 10 κοπέλες που κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και 7 αγόρια, αν θυμάμαι καλά, που δεν ακούσαμε ούτε τη φωνή τους. Δεν μας είπαν ούτε "καλή χρόνια". Απόρησα πραγματικά για τον λόγο που μας κάλεσαν» συμπλήρωσε η ίδια και είπε πως το κλίμα «ήταν περίεργο».

Πίστευε, όπως είπε, ότι θα υπήρχαν παντού ναρκωτικά, αλλά δεν είδε τίποτα σε κοινή θέα. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη σουίτα δεν είδαν την καταγγέλλουσα, όπως είπαν.

«Από τις 3 π.μ. μέχρι τις 3.50 π.μ. που καθίσαμε στη σουίτα 401 δεν είδαμε ποτέ την 24χρονη. Ίσως έφυγε πριν πάμε και επέστρεψε όταν φύγαμε» είπαν.

Η 22χρονη, παράλληλα, επεσήμανε πως στο παρελθόν ένιωσε να την παρενοχλεί σεξουαλικά πρόσωπο που εμπλέκεται και στην υπόθεση της 24χρονης.

«Θυμάμαι στο παρελθόν, σε ένα beach bar άρχισε να με πιέζει και να θέλει να με φιλήσει. Τότε είχαμε μαλώσει και από τότε είχαμε ψυχρανθεί. Τώρα όμως που ακούγονται όλα αυτά, κόβω κάθε επαφή» είπε.

Η 24χρονη, τέλος, σημείωσε πως είχε κληθεί και στο παρελθόν σε πάρτι από τον ίδιο κύκλο.

Οι κινήσεις του 33χρονου

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τις κινήσεις του 33χρονου που είχε αναλάβει το ρόλο του διοργανωτή του πάρτι και του ατόμου που είχε επιφορτιστεί με την ανεύρεση γυναικών, οι οποίες θα ήθελαν να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο πάρτι στη σουίτα 401 του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες που επικαλείται το Mega, ο 33χρονος έφυγε από το χώρο του πάρτι λίγα λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε σε σπίτι συνεργάτη του, ο οποίος νωρίτερα βρισκόταν και αυτός στον ίδιο χώρο, αλλά φαίνεται να έφυγε γιατί δεν του άρεσε όπως κυλούσε η βραδιά.

Μάλιστα, ο 33χρονος πριν ανέβει στο σπίτι του συνεταίρου του, δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο, σε ώρα που ταιριάζει με την κατάθεση που έχει δώσει η 24χρονη κοπέλα και η οποία υποστήριξε ότι του τηλεφώνησε για να ζητήσει τη βοήθειά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share