Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητες εικόνες: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Ηράκλειο - "Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα"

Ζημιές σε αυτοκίνητα

23 Ιανουαρίου 2022 17:32
Αδιανόητες εικόνες: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Ηράκλειο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο την Κυριακή το πρωί όταν κατέρρευσε μπαλκόνι πολυκατοικίας. Παράλληλα, διάβασε εδώ για τις δύο πιτσιρίκες 10 και 14 χρόνων που διέρρηξαν Ι.Χ. και έκλεψαν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 8.30 το πρωί οι κάτοικοι της οδού Πετλέμπουρη στα Καμίνια άκουσαν δυνατούς θορύβους και έντρομοι είδαν ένα ολόκληρο μπαλκόνι να έχει καταρρεύσει πέφτοντας σε αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε κάποιος περαστικός».

Αδιανόητες εικόνες: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Ηράκλειο

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές που διαπίστωσαν την πτώση μαρκίζας και μπαλκονιού στο οδόστρωμα με τα μπάζα να έχουν προκαλέσει σημαντικές φθορές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι Αρχές τοποθέτησαν ειδική σήμανση και απέκλεισαν τον χώρο για την ασφάλεια των περαστικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η αιτία της πτώσης του μπαλκονιού ήταν η ελλιπή συντήρηση του κτιρίου σε συνδυασμό με την κακοκαιρία.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος που έκλεβε παρέες νεαρών απειλώντας τους με σουγιά

Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, 21χρονος ο οποίος φέρεται να λήστευε παρέες νεαρών στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τον 21χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της Θέρμης και με τη βοήθεια των περαστικών τον ακινητοποίησαν προκειμένου να μπορέσουν να τον συλλάβουν.

αστυνομια

Το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο άνδρας, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, απαίτησε από παρέα νεαρών να του παραδώσουν χρήματα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης προέκυψε, ακόμη ότι νωρίτερα είχε απειλήσει με αιχμηρό αντικείμενο για τον ίδιο λόγο και άλλη παρέα νεαρών.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς και ένα γεωργικό εργαλείο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share