Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Έρχεται και δεύτερη καταγγελία "στο φως"

«Όλοι γνώριζαν και συγκάλυπταν»

23 Ιανουαρίου 2022 16:03
Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Έρχεται και δεύτερη καταγγελία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και δεύτερη καταγγελία εις βάρος του 37χρονου ιερέα που φέρεται να βίαζε επί μήνες ένα 12χρονο κορίτσι στο κατηχητικό καλείται να διερευνήσει η Αστυνομία.

Παράλληλα, δείτε την προκλητική δήλωση του δικηγόρου του (video).

Η Κυριακάτικη λειτουργία στον ναό στα Κάτω Πατήσια έγινε κανονικά σήμερα, με τη διαφορά της διακριτικής παρουσίας της αστυνομίας έξω από αυτόν προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο τυχόν δυσάρεστο συμβάν, μετά τη χθεσινή επίθεση με μπογιές στον ναό του Αγίου Δημητρίου Όπλων.

Όλοι ήξεραν και συγκάλυπταν», δήλωσε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής. Η γυναίκα εξήγησε πως κάποτε είχε καλέσει τον ιερά να δώσει ευχή στην κόρη της που ήταν λεχώνα, με τον κατηγορούμενο να της απαντά ότι πρέπει να μιλήσει ο ίδιος με την κοπέλα για να της κάνει ορισμένες προσωπικές ερωτήσεις.

Όταν, όμως, η γυναίκα τον ρώτησε τι είδους ερωτήσεις ήθελε να απευθύνει στην κόρη της, ο ιερέας της απάντησε «δε σας αφορά κυρία μου».

«Από κει και μόνο κατάλαβα περί τίνος πρόκειται», ανέφερε η γυναίκα

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος ιερέας πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

O κατηγορούμενος και πατέρας τριών παιδιών διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, έπειτα από την καταγγελία της 16χρονης σήμερα κοπέλα για τον εφιάλτη και τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του κληρικού.

Από την άλλη πλευρά, η σύζυγος και τα παιδιά του κληρικού, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, τον στηρίζουν σθεναρά.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται ότι είναι αθώος και όσα καταγγέλλει η ανήλικη είναι ψέματα, ενώ την αναφερόμενη περίοδο δεν λειτουργούσαν τα κατηχητικά λόγω της COVID-19.

Την ίδια στιγμή, η μαρτυρία του θύματος προκαλεί ανατριχίλα.

Όπως αναφέρει η νεαρή, έκλαιγε σχεδόν καθημερινά εξαιτίας του φόβου που της είχε προκαλέσει ο ιερέας, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν βίασε μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή της.

«Μου έστειλε το γεννητικό του μόριο, και μου λέει "κοίτα πως είμαι τώρα", και είχα τρομάξει και πέταξα το κινητό μου» ενώ τη ρώτησε «γιατί δεν απαντάς;» προσθέτοντας πως «κάθε φορά που θα μιλάμε θα σβήνεις τα μηνύματα για να μη δει η σύζυγός μου τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 16χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share