Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη θλίψη! Νεκρή 22χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό στην Πατρών - Αθηνών

Η κοπέλα είχε κατέβει να δει μία ζημιά από τροχαίο και έγινε το μοιραίο

23 Ιανουαρίου 2022 13:59
Ανείπωτη θλίψη! Νεκρή 22χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό στην Πατρών - Αθηνών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Παναγοπούλας. Μια κοπέλα 22 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, όταν την παρέσυρε φορτηγό!

Ωστόσο, ο θάνατος της κοπέλας με καταγωγή από την Αλβανία ήρθε μετά από μια τραγική συγκυρία. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο όχημα και η ίδια κατέβηκε για να διαπιστώσει το ύψος των ζημιών που είχαν προκληθεί. Οπως κινήθηκε επί του οδοστρώματος, παρασύρθηκε από ένα μεγάλο φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.


Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία, διακόπτοντας την κυκλοφορία για αρκετή ώρα.

Πηγή: pelop

Τραγωδία στο Λουτράκι: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Λουτράκι, όταν δύο γονείς μετέφεραν το οκτώ μηνών βρέφος τους, χωρίς τις αισθήσεις του, στο Κέντρο Υγείας.

Οι δύο γονείς ήρθαν στην Ελλάδα από τη Γερμανία με τα δίδυμα μωράκια τους, για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα στο Λουτράκι, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr.

Το ένα παιδί είχε ανησυχία το προηγούμενο βράδυ και κάποια στιγμή κοιμήθηκε. Το πρωί, δυστυχώς, δεν ξύπνησε.

μωρό

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά το βρέφος έφυγε από τη ζωή.

Οι δύο γονείς έδωσαν κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share