Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl: Τρομαγμένοι οι πελάτες

Τι συνέβη;

23 Ιανουαρίου 2022 12:25
Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl: Τρομαγμένοι οι πελάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικράτησε χθες (22/1) σε κατάστημα των Lidl εξαιτίας ενός περιστατικού, που άφησε έντρομους για λίγο τους πελάτες, καθώς ευτυχώς κανείς δεν κινδύνευσε σοβαρά.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το Cna.gr, ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο 1ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Αγίου Νικολαου-Κριτσάς στην Κρήτη, έξω από το σούπερ μάρκετ Lidl, με ληστεία να πραγματοποιείται σε άλλο κατάστημα της αλυσίδας.

Λόγω ολισθηρότητας του δρόμου δυο αγροτικά ΙΧ συγκρούστηκαν, με μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματίες.

Τροχαίο έξω από Lidl Κρήτη

Τα νέα για τα Lidl που αφορούν τους πάντες

Τα Lidl έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δική τους παράδοση στην Ελλάδα και φαίνεται, ότι αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας, μετά και την νεότερη ανακοίνωση.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τον προσανατολισμό και τις δράσεις της με επίκεντρο τους εργαζομένους της.

Μάλιστα, η Lidl Ελλάς είναι 1 από τις μόλις 17 εταιρείες στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου, που καταφέρνει να λάβει την πιστοποίηση για το 2022, γεγονός που αποτελεί λαμπρή απόδειξη πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων της εταιρείας με επίκεντρο τους ίδιους τους ανθρώπους της. Εκτός από τις παροχές, που περιλαμβάνουν ανταγωνιστικές αμοιβές, από τις υψηλότερες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί πληθώρα ενεργειών για τους ανθρώπους της που εξασφαλίζουν ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε κάθε έναν και κάθε μία από τους πάνω από 6.500 εργαζομένους της.

Έτσι διατηρεί τη θέση της στην κορυφή

Επιπρόσθετα, η πιστοποίηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από διακρίσεις και στερεότυπα.

«Η 6η συνεχόμενη χρονιά, που λαμβάνουμε την πιστοποίηση ως TopEmployer, έρχεται να αναδείξει το σύνολο των δράσεων και ενεργειών που υλοποιήσαμε το 2021 για τους ανθρώπους μας σε καταστήματα, εφοδιαστικά κέντρα και γραφεία. Ξεπεράσαμε προκλήσεις, όπως η συνέχεια της πανδημίας και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα να προσφέρουμε σε κάθε μέλος της μεγάληςομάδας μας όλα όσα χρειάζεται, ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Ένα εργασιακό περιβάλλον φιλικό και δίκαιο.» δήλωσε η Νικολέττα Κολομπούρδα, HRDirector&MemberoftheBoard της Lidl Ελλάς.

Για το 2022 η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Lidl Ελλάς έχει προγραμματίσει επενδύσεις της τάξης του 1 εκατ. ευρώ σε εκπαίδευση, τηλεκπαίδευση και ανάπτυξη εργαζομένων, ενώ παράλληλα σχεδιάζει προγράμματα ευημερίας άνω των 4 εκατ. ευρώ για τους ανθρώπους της.

Ακόμη, η εταιρεία προγραμματίζει νέες προσλήψεις σε μία πληθώρα θέσεων εργασίας σε καταστήματα, εφοδιαστικά κέντρακαι γραφεία, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίουτροφίμων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share