Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Συναγερμός στη Βούλα: Πυροβολισμός με καραμπίνα έξω από φούρνο

Τραυματίστηκαν 3 άτομα

22 Ιανουαρίου 2022 17:48
Συναγερμός στη Βούλα: Πυροβολισμός με καραμπίνα έξω από φούρνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για πυροβολισμούς στη Βούλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα έξω από φούρνο, στην οδό Ερμού. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον 17χρονο στη Ζάκυνθο, που πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο έξω από τον φούρνο, ενώ υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες. Ο ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ο δεύτερος στην κοιλιακή χώρα.

Οι δύο τραυματίες φαίνεται να έχουν ήδη μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 17:30 το απόγευμα από γείτονες. Την ώρα που έπεφταν οι πυροβολισμοί, οι εργαζόμενοι στον φούρνο κρύφτηκαν στο υπόγειο του καταστήματος.

Συναγερμός στη Βούλα: Πυροβολισμός με καραμπίνα έξω από φούρνο

Βρέθηκε και μαχαίρι

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρέθηκε κι ένα μαχαίρι, ενώ υπήρχαν αίματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας που πυροβόλησε μπήκε στη συνέχεια σε αυτοκίνητο όπου επέβαιναν κι άλλα άτομα και διέφυγε. Αντίστοιχες αναφορές κάνουν λόγο για ένα μαύρο τζιπ με τρία άτομα. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share