Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πατρινό Καρναβάλι: Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας ξεκίνησε - Το λάβαρο, οι τελάληδες και οι σοκολάτες από το μπαλκόνι (video)

Στις 11 το πρωί ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου

22 Ιανουαρίου 2022 15:42
Πατρινό Καρναβάλι: Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας ξεκίνησε - Το λάβαρο, οι τελάληδες και οι σοκολάτες από το μπαλκόνι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οπως αναφέρει το temponews λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η έναρξη του Καρναβαλιού με την καθιερωμένη Τελετή Παράδοσης του Καρναβαλικού Λαβάρου, από την Πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή, στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

καρναβάλι

Το Καρναβαλικό Λάβαρο έφτασε με πομπή από την Πλατεία Γεωργίου, με το Άρμα των Τελάληδων να προηγείται. Το, εμφανώς ανανεωμένο, Καρναβαλικό Λάβαρο θα είναι κρεμασμένο στο Δημαρχείο μέχρι και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

καρναβάλι

Ακολούθησε η καθιερωμένη ρίψη σοκολατών από το κεντρικό μπαλκόνι του Δημαρχείου.

Νωρίτερα, ξυλοπόδαροι, καρναβαλικά εμβατήρια από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και το Άρμα των Τελάληδων με τους Γιώργο Λογαρά και Μαρία Αγουρίδη, "διαλαλούν" την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πλατεία Γεωργίου. Παρόντες, η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κυριακοπούλου, μέλη της ΚΕΔΗΠ "Καρναβάλι Πάτρας" και αρκετός κόσμος.

Δείτε βίντεο από την εναρξη του φετινού καρναβαλιού στην Πάτρα

Η παράδοση του καρναβαλικού λάβαρου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share