Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα καταγγελία "βόμβα" για τα πριβέ πάρτυ - Δημοσιογράφος κλήθηκε να παραστεί με αντίτιμο 3.000 ευρώ (video)

Δεύτερη καταγγελία δημοσιογράφου μετά την Ευλαμπία Ρέβη

22 Ιανουαρίου 2022 12:29
 Νέα καταγγελία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη δημοσιότητα ήρθε νέα καταγγελία από δημοσιογράφο για τους αγνώστους που «ψαρεύουν» γυναίκες στα social media προκειμένου να τις πείσουν να συμμετάσχουν σε πριβέ πάρτι.

Μετά την αποκάλυψη της δημοσιογράφου του Open, Ευλαμπία Ρέβη, ότι τόσο η ίδια όσο και μία φίλη της έχουν δεχθεί μηνύματα-πρόσκληση σε πριβέ πάρτι, σειρά πήρε η δημοσιογράφος, Πόπη Αναγνώστου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σαββατοκύριακο Παρέα, η δημοσιογράφος εξήγησε ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε την Ευλαμπία Ρέβη να μοιράζεται το περιστατικό που βίωσε.

«Τρόμαξα πάρα πολύ, γιατί κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και την ίδια χρονική στιγμή. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 έλαβα ακριβώς τα ίδια μηνύματα με τον ίδιο τρόπο γραφής», είπε αρχικά η κυρία Αναγνώστου.

Όπως εξήγησε, ένα άγνωστο σε εκείνη άτομο ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω του facebook, λέγοντάς της ότι θα της προσφέρει δουλειά υποδοχής.

«Μου είπε ότι είχε μόλις έρθει από το εξωτερικό και θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όλα μπροστά. Ακριβώς το ίδιο μήνυμα που έλαβε και η Ευλαμπία Ρέβη», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Τόνισε, μάλιστα, πως μπορεί να μην απάντησε στο συγκεκριμένο μήνυμα, αλλά κράτησε το προφίλ στις επαφές της χωρίς να το διαγράψει προκειμένου να καταλάβει τι συμβαίνει.

«Διαπίστωσα είναι πως όσο τον είχα στους φίλους μου στο facebook ανέβαζε συνέχεια στόρι που έδειχναν πολλά χρήματα που κάποιος τα καταμετρούσε. Αυτό δείχνει ότι ήθελαν να προσεγγίσουν κάποια άτομα», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αναγνώστου.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο περιστατικό είχε αποκαλύψει την Πέμπτη και η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, λέγοντας ότι το 2019 άγνωστος στο Facebook τής ζητούσε να κάνει υποδοχή σε πριβέ πάρτι για 3.000 ευρώ και της είχε στείλει και φωτογραφία του.

Όταν η ίδια τον είχε ρωτήσει εάν της κάνει πλάκα, εκείνος της απάντησε «δεν έχω λόγο, μου αρέσεις πολύ και θέλω να σε δω όσο είμαι εδώ».

Μάλιστα, το άτομο αυτό της έστειλε ξανά μήνυμα το 2021, προσφέροντάς της αυτή τη φορά... 5.000 ευρώ πάλι για υποδοχή σε πάρτι και στέλνοντάς της φωτογραφία με τα χρήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share