Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Ηλικιωμένη έλαβε λογαριασμό νερού 18.130 ευρώ: «Μόνο που δεν πέθανα»

Σοκ!

21 Ιανουαρίου 2022 22:50
Ηλικιωμένη έλαβε λογαριασμό νερού 18.130 ευρώ: «Μόνο που δεν πέθανα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη ηλικιωμένη που είδε το αστρονομικό ποσό των… 18.130 ευρώ να αναγράφεται στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ για ένα σπίτι… 33 τετραγωνικών.

Ο τελευταίος λογαριασμός που είχε πάρει στα χέρια της η ηλικιωμένη γυναίκα έγραφε πως οφείλει το ποσό των 11 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά για το υπέρογκο ποσό που κλήθηκε να πληρώσει.

Δείτε επίσης: ΕΥΔΑΠ: Έτσι θα σας παρέχει δωρεάν νερό!

«Πριν από δύο μέρες μου ήρθε το χαρτί. Όλος ο νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του δε θα χαλαστεί», είπε η ίδια, που ανέφερε ότι ο αμέσως προηγούμενος λογαριασμός ήταν 11 ευρώ!

Όπως είπε η ίδια, η εταιρεία υδρεύσεως της είχε αφήσει κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της.

Όταν γύρισε σπίτι της, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό. Άμεσα κάλεσε έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.

«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχαν φθαρθεί οι σωλήνες, ήθελαν φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε», εξήγησε η ηλικιωμένη μιλώντας στο Mega.

Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει απαντήσεις, χωρίς τελικά να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.

«Πήρα ταξί και πήγα στη ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Λέει πήγαινε σπίτι σου και πάρε τηλέφωνο.Ήρθα ξανά στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο», τόνισε η 82χρονη, που σήμερα, καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό για ένα σπίτι μόλις 33 τετραγωνικών.

«Πού πήγε τόσο νερό; Μήπως έχει γίνει λάθος όπως γράψανε τον λογαριασμό και βάλανε περισσότερα μηδενικά; Μήπως ήταν 180 ευρώ; Θα πεθάνω και θα είμαι χρεωμένη;», αναρωτήθηκε η ηλικιωμένη.

«Μόνο που δε λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share