Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Έρευνα και για τουλάχιστον ακόμα ένα κορίτσι

Προέρχεται από μία οικογένεια αρκετά θεοσεβούμενη

21 Ιανουαρίου 2022 22:20
Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Έρευνα και για τουλάχιστον ακόμα ένα κορίτσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τουλάχιστον ακόμη ένα κορίτσι που δεν έχει ακόμα καταθέσει στην αστυνομία κάνουν λόγο οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, σύμφωνα με τον Alpha, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσα ανήλικα κορίτσια μπορεί να έχει βιάσει ο 37χρονος ιερέας.

Δείτε επίσης: Ο δικηγόρος του ιερέα κατηγορεί την ανήλικη: «Έχει ψυχολογικά προβλήματα - Εκείνη έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου»

Η 16χρονη έδωσε κατάθεση 17 σελίδων στους αστυνομικοί, οι οποίοι έβαλαν τα κλάματα στα όσα κατάφερε να πει το κορίτσι. Ανέφερε ότι το άσεμνο φωτογραφικό υλικό που της έστελνε ο ιερέας το έχει σβήσει, αλλά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να ανακτηθεί, όχι μόνο για να αποδειχτεί το έγκλημα, αλλά και να εξιχνιαστεί εξ ολοκλήρου η αρρωστημένη δράση του.

βιασμός ανήλικη ιερέας

Η 16χρονη σήμερα κοπέλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προέρχεται από μία οικογένεια αρκετά θεοσεβούμενη. Αυτό φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε ο ιερέας που είναι πατέρας τριών παιδιών. Τη 16χρονη σήμερα κοπέλα είχαν στείλει οι γονείς της στο κατηχητικό της συγκεκριμένης ενορίας στα Κάτω Πατήσια όταν εκείνη ήταν 12 ετών. Ο ιερέας τη γνώρισε και αφού την προσέγγισε και κέρδισε την εμπιστοσύνη της και μετά καταγγέλλεται ότι τη βίαζε συστηματικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο συγκεκριμένος ιερέας, όπως υποστηρίζει η οικογένεια της 16χρονης κοπέλας, φέρεται να τη βομβάρδιζε με πορνογραφικό υλικό και φέρεται να βιντεοσκοπούσε την ασέλγεια, όταν γινόταν στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, η 16χρονη υποστηρίζει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ότι της έλεγε: «Ό,τι γίνεται, μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου». Μάλιστα, ο ιερέας της έλεγε ακόμη την εξής φρικιαστική φράση: «Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον πατέρα σου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share