Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο δικηγόρος του ιερέα κατηγορεί την ανήλικη: «Έχει ψυχολογικά προβλήματα - Εκείνη έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου»

Έριξε τις ευθύνες στο ανήλικο κορίτσι

21 Ιανουαρίου 2022 20:16
Ο δικηγόρος του ιερέα κατηγορεί την ανήλικη: «Έχει ψυχολογικά προβλήματα - Εκείνη έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια, που ήρθε στο «φως της δημοσιότητας» το μεσημέρι να έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ο δικηγόρος του ιερέα μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 21ης Ιανουαρίου στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, επιρρίπτοντας ευθύνες στο θύμα, δηλαδή την ανήλικη για τον καταγγελλόμενο βιασμό της!

Δείτε επίσης: Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Το κορίτσι τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο - Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης

Αρχικά, ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλος σχολίασε πως πρόκειται για μια «περίεργη υπόθεση».

Στην συνέχεια διαβεβαίωσε πως ο ιερέας «δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού», ενώ συνέχισε διαψεύδοντας την είδηση για ύπαρξη πορνογραφικού υλικού στο σπίτι του. «Δεν υπάρχει κανένα πορνογραφικό υλικό, σας διαβεβαιώ εγώ ο ίδιος ως δικηγόρος του».

Εν συνεχεία υποστήριξε πως η ανήλικη έστειλε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στον παπά! Συγκεκριμένα είπε: «Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ. Έδωσε το περιθώριο να το μετανιώσει και γι’ αυτό δεν το είπε ούτε στους γονείς της, ούτε πουθενά αλλού. Περνάνε δύο χρόνια από το γεγονός κι έρχεται μια κατάθεση 17 σελίδων της ανήλικης στην οποία δεν υπάρχουν ούτε τηλεφωνικές επικοινωνίες από το Ανηλίκων».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους.

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share