Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια - Δικηγόρος του ιερέα: «Δεν υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες» (video)

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις τόνισε πως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

21 Ιανουαρίου 2022 17:58
Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια - Δικηγόρος του ιερέα: «Δεν υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν και αφορούν τον βιασμό ανήλικης ο ιερέας από τα Κάτω Πατήσια ο οποίος σύμφωνα με τη μαρτυρία της 17χρονης σήμερα κοπέλας, προχωρούσε σε αρρωστημένες σε βάρος της πράξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, στο κατηχητικό ή στον χώρο του γραφείου του.

Κατάθεση ψυχής - Θύμα βιασμού καταγγέλλει: Αστυνομικός μου είπε «τι περίμενες να σου συμβεί με αυτά που φοράς» (video)

Ο ιερέας, ο οποίος συνελήφθη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη (25/1), έλεγε μεταξύ άλλων στο κορίτσι ότι στο πρόσωπό του θα μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, σαν να είναι ο πατέρας της.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Tlive», ο δικηγόρος του πατέρα τριών παιδιών ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε πως ο πελάτης του «δεν αποδέχεται τις κατηγορίες».

«Μόλις λάβαμε τη δικογραφία σε αντίγραφα από τον 3ο τακτικό ανακριτή Αθηνών. Δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο όπως αναρτήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εάν ο ιερέας που αποτελεί πρότυπο για την ελληνική κοινωνία προβαίνει σε τέτοια ποινικά αδικήματα θα πρέπει από την αρχή ο έλεγχος στην εκκλησία να αποτελεί πρώτα τον ψυχολογικό – ψυχιατρικό παράγοντα και μετά να εισέρχεται στον κόλπο της εκκλησίας» είπε.

ιερεασ-βιαστησ

«Δεν υπάρχει αποδεικτικό υλικό φωτογραφίας ή βιντεοληπτικό στη δικογραφία»

«Σας εκμυστηρεύομαι πως δεν υπάρχει στοιχείο, κανένα αποδεικτικό υλικό φωτογραφίας ή βιντεοληπτικό στη δικογραφία γι΄αυτό ανέλαβα την υπόθεση. Εάν υπήρχαν αυτά δεν θα την είχα αναλάβει» σημείωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε πως του δόθηκε βιντεοσκοπημένη μόνο η κατάθεση της κοπέλας που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του ιερέα.

«Στην κατάθεση της κοπέλας αναφέρεται πως υπάρχει ένας βιασμός που πρέπει να αποδειχθεί» δήλωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Ο κόσμος πιστεύει πως υπάρχει ένας ιερέας ο οποίος έχει αποστείλει βιντεοληπτικό υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στην ανήλικη, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» ανέφερε κλείνοντας.

Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης

Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιερέας είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την ιερατική του δράση.

ιερεασ-βιαστησ

ιερεασ-βιαστησ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share