Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις...

21 Ιανουαρίου 2022 15:00
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες αλλά και οι διαδικασίες που έχουν κινήσει δικαστικής και εισαγγελικές αρχές για την υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία εξέλιξη αφορά στην κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων δυο εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Παράλληλα, διαβάστε όσα είπε στην συμπληρωματική της κατάθεση η 24χρονη.

Συγκεκριμένα, μετά από εντολή εισαγγελέα και στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι των δυο εμπλεκόμενων και κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Προφανώς αυτά θα διερευνηθούν, για τυχόν ευρήματα που σχετίζονται με το επίμαχο βράδυ της καταγγελίας της Γεωργίας Μπίκα.

Ειδικότερα, στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών θα αναζητηθεί το κατά πόσο οι εμπλεκόμενοι πίεσαν τη Γεωργία Μπίκα να συμμετάσχει στο πάρτι και να παραμείνει στο ξενοδοχείο, αλλά και το αν έχει συμβεί κάτι ανάλογο με άλλα κορίτσια στο παρελθόν.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα 4 δωμάτια και η σουίτα με κόστος 2.560 ευρώ που έκλεισαν οι τέσσερις εμπλεκόμενοι

Νέες πληροφορίες έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με την Γεωργία Μπίκα πριν από λίγο να καταθέτει για 4η φορά!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή μέσω του Τάσου Τεργιάκη είπε πως τα 4 δωμάτια και η μία σουίτα που έκλεισαν οι 4 εμπλεκόμενοι για το πρωτοχρονιάτικό πάρτι είχαν συνολικό κόστος με συνολικό κόστος2.560 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο όλο το ρεπορτάζ:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Φύλλο και φτερό τα σπίτια των εμπλεκομένων - Τι κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων και για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

Στις 7 το πρωί της Παρασκευής (21/01) Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ έκαναν «ντου» στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας , όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day του Alpha.

Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα στα σπίτια των εμπλεκόμενων τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ «φύλλο και φτερό» κάνουν και την οικία του ανθρώπου που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι. Όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος, οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν ό,τι ηλεκτρονικό αντικείμενο υπήρχε μέσα στα σπίτια.

Γιατί αργούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας;

Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε και την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη την Πρωτοχρονιά, αμέσως μετά την καταγγελία της. Όπως είπε, τα ούρα της 24χρονης στάλθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά για το εργαστήριο του ΑΠΘ, το οποίο ωστόσο δεν έχει βγάλει ακόμα το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία πρωτοφανή καθυστέρηση, τόνισε.

Αποκάλυψε δε, πως στη δικογραφία δεν υπάρχει καμία επίσημη διάγνωση από το ΑΠΘ από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ σε κυβερνητικό επίπεδο υπάρχει έντονη ανησυχία για την καθυστέρηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share