Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Καθως περνούν οι ώρες...» - Όσα είπε στην συμπληρωματική της κατάθεση η 24χρονη (Video)

Όλες οι λεπτομέρειες

21 Ιανουαρίου 2022 14:29
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Καθως περνούν οι ώρες...» - Όσα είπε στην συμπληρωματική της κατάθεση η 24χρονη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου βρέθηκε το πρωί η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Την μνήμη της σχετικά με τα όσα έγιναν, την έχασε αφού πλήρωσε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και έκλεισε δωμάτιο, αφού δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει το αυτοκίνητο της και δεν θυμόταν που το είχε σταθμεύσει.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά θυμάται περιστασιακά γεγονότα, τα οποία ανέφερε στην πρώτη της κατάθεση. Καθως περνούν οι ώρες άρχισαν να ξεδιαλύνονται κάποια πράγματα στο μυαλό της», τόνισε σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η Γεωργία στην συμπληρωματική της κατάθεση.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Φύλλο και φτερό τα σπίτια των εμπλεκομένων - Τι κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων και για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

Στις 7 το πρωί της Παρασκευής (21/01) Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ έκαναν «ντου» στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας , όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day του Alpha.

Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα στα σπίτια των εμπλεκόμενων τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ «φύλλο και φτερό» κάνουν και την οικία του ανθρώπου που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι. Όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος, οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν ό,τι ηλεκτρονικό αντικείμενο υπήρχε μέσα στα σπίτια.

Γιατί αργούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας;

Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε και την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη την Πρωτοχρονιά, αμέσως μετά την καταγγελία της. Όπως είπε, τα ούρα της 24χρονης στάλθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά για το εργαστήριο του ΑΠΘ, το οποίο ωστόσο δεν έχει βγάλει ακόμα το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία πρωτοφανή καθυστέρηση, τόνισε.

Αποκάλυψε δε, πως στη δικογραφία δεν υπάρχει καμία επίσημη διάγνωση από το ΑΠΘ από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ σε κυβερνητικό επίπεδο υπάρχει έντονη ανησυχία για την καθυστέρηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share