Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: Χιόνια και στην Αττική! (photo)

«Προσοχή για χιονοθύελλα»

21 Ιανουαρίου 2022 14:18
Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: Χιόνια και στην Αττική! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χιόνια και στην Αττική έρχονται από τη Δευτέρα. Ο Σάκης Αρναούτογλου συστήνει προσοχή σε όσους ταξιδέψουν στην Αθηνών - Λαμίας και δίνει τα τελευταία του προγνωστικά στοιχεία για το κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για πολική αέρια μάζα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του μετεωρολόγου:

«Kαλη σας ημέρα φίλες και φίλοι!

Και τα τελευταία στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι χιονιοπτωσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο να γίνονται μάλιστα κατά τόπους ακόμα πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημερι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής όπου εδώ οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις θα πρέπει να σημειωθουν κυρίως κατά τη διαρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης!

Οσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)!

Οσον αφορά στην Εύβοια τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share