Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Nέα καταγγελία κοπέλας για τον ιερέα στα Πατήσια: Το SMS και τα χρήματα - «Θα περάσουμε καλά» (photo-video)

Δεν έχουν τελειωμό όσα έρχονται στο "φως" για τη δράση του

21 Ιανουαρίου 2022 13:50
Nέα καταγγελία κοπέλας για τον ιερέα στα Πατήσια: Το SMS και τα χρήματα - «Θα περάσουμε καλά» (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Πατήσια από κοπέλα που σήμερα είναι 19 ετών. Όπως καταγγέλλει η νεαρή, ο ιερέας τής είπε ότι θα πάνε μόνοι τους σε ένα οικοδόμημα που του ανήκει.

Μια 19χρονη κοπέλα καταγγέλλει τον ιερέα, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης, ότι την είχε προσεγγίσει με μία ανήθικη πρόταση.

Ντροπή και αηδία - Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα: Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε

ιερεασ-βιαστησ

Όπως αναφέρει, τον Νοέμβριο του 2020 η ίδια πήγαινε στο κατηχητικό της εκκλησίας και προσεγγίστηκε για να φτιάξει ένα γκράφιτι για την ποδοσφαιρική ομάδα της ενορίας, της οποίας επικεφαλής ήταν ο εν λόγω παπάς.

Όταν ήρθε η ώρα να πληρωθεί αυτή και οι φίλοι της που δουλέψανε για το γκράφιτι, ο ιερέας ζήτησε από την κοπέλα -που τότε είχε μόλις κλείσει τα 18 της χρόνια- να μείνουν για λίγο μόνοι τους στο γραφείο.

Στη συνέχεια, της έδωσε κάποια χρήματα παραπάνω από τα άλλα παιδιά, με αντάλλαγμα όμως «μια ώρα από τον χρόνο σου».

μηνυμα-ιερεασ-βιαστησ

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η νεαρή, ο ιερέας τής είπε ότι θα πάνε μόνοι τους σε ένα οικοδόμημα που του ανήκει. «Θα είμαστε οι δυο μας και θα περάσουμε καλά» της είχε πει.

Όταν μάλιστα το κορίτσι τον ρώτησε τι εννοεί με αυτό, εκείνος τής απάντησε ότι είναι έξυπνη κοπέλα και μπορεί να καταλάβει. Στη συνέχεια, η 19χρονη έφυγε από το γραφείο του και εκείνος τής έστειλε μήνυμα στο κινητό να τον κάνει φίλο στο Facebook.

Ακολούθησε και αίτημα φιλίας εκ μέρους του, το οποίο η νεαρή αρνήθηκε, ενώ την είχε πάρει κάποιες φορές τηλέφωνο. Όσες φορές την είχε δει σε δημόσιο χώρο, την κοιτούσε έντονα.

Η 19χρονη αναφέρει ότι είχε απευθυνθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αμέσως μετά το περιστατικό, αλλά τής είπαν ότι δεν μπορούν να την βοηθήσουν. Μάλιστα, φέρεται να παρουσίασαν ως αιτιολογία ότι δεν ήταν ανήλικη πια.

Τώρα, η κοπέλα νιώθει ότι αισθάνεται δικαιωμένη, αλλά και λυπημένη που ένα άλλο κορίτσι έπεσε θύμα του ιερέα.

Τίθεται σε αργία

Με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο κληρικός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη χθες κατόπιν καταγγελίας για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, τίθεται σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Ποινικής και Εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης.

Πηγή: sputniknews.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share