Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικό περιστατικό στο Ναύπλιο: Αρνητής του κορωνοϊού επιτέθηκε με κουτουλιές σε διοικητή νοσοκομείου (video)

Όλα συνέβησαν όταν ο διοικητής έκανε παρατήρηση στον επισκέπτη να φορέσει τη μάσκα του

21 Ιανουαρίου 2022 13:04
Τραγικό περιστατικό στο Ναύπλιο: Αρνητής του κορωνοϊού επιτέθηκε με κουτουλιές σε διοικητή νοσοκομείου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο Ναύπλιο όταν αρνητής του κορωνοϊού επιτέθηκε με κουτουλιές στο διοικητή του νοσοκομείου, Θοδωρή Βασιλόπουλου, μίλησε στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του OPEN TV o Κωνσταντίνος Λαζανάς τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Νοσοκομείο Γιαννιτσών - Απίστευτες μαρτυρίες: Αρνήτρια κόρη ασθενούς απείλησε και χτύπησε υγειονομικούς (video)

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου στον χώρο του νοσοκομείου όταν ο διοικητής, κ. Βασιλόπουλος έκανε την παρατήρηση σε επισκέπτη της Νοσηλευτικής Μονάδας να φορέσει τη μάσκα του.

Όπως εξηγεί ο κ. Λαζανάς, εκείνος με άγριες διαθέσεις κινήθηκε εναντίον του κυρίου Βασιλόπουλου και του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο με το κεφάλι του, προκαλώντας του τραύμα, ευτυχώς ελαφρύ.

Επακολούθησε φασαρία και έντονος διαπληκτισμός ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Βόλος: Συνελήφθη 33χρονη αρνήτρια που για 1,5 χρόνο δεν έστελνε το παιδί της σχολείο

αρνητησ-σχολειο

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο 33χρονη μητέρα ενός παιδιού έξι ετών που δεν το έστελνε σχολείο για 1,5 χρόνο. Παράλληλα, αδιανόητο σκηνικό σημειώθηκε με αρνητή ιερέα που το έσκασε από το νοσοκομείο και απεβίωσε.

Ειδικότερα, η γυναίκα αρνήτρια των μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοϊού και έτσι, δεν έστελνε την κόρη της σε σχολείο του Βόλου τον τελευταίο 1,5 χρόνο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Το παραπάνω είναι αποτέλεσμα της έρευνας που ξεκίνησε η αστυνομία στον Βόλο, ύστερα από εισαγγελική εντολή για τα 14 παιδιά που δεν φοιτούν το τελευταίο διάστημα σε Βόλο, Αλμυρό και Σκόπελο.

«Είναι η αρχή σε μία υπόθεση που θα βγάλει λαβράκια για τη δράση των αρνητών του κορονοϊού» δηλώνουν δικαστικές πηγές στο ίδιο μέσο.

Η 33χρονη ζήτησε και έλαβε αναβολή μέχρι αύριο για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερη.

Αδιανόητο σκηνικό! Αρνητής ιερέας με κορωνοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο και πέθανε λίγες ώρες μετά

αρνητησ-ιερεασ

Τραγική κατάληξη είχε ένας 44χρονος ιερέας αρνητής του κορωνοϊού από το χωριό της Βύλιζας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον ιό, αλλά αρνούταν κατηγορηματικά να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Παράλληλα, το χαμό ενός 27χρονου από κορωνοϊό θρηνεί η Πρέβεζα.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Βγενόπουλο, ο οποίος δήλωνε βαθιά πιστός στον Θεό και αρνούταν να δεχθεί την κατάσταση που επικρατεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, όπως υποστηρίζει ένας ηλικιωμένος ιερέας του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο ιερέας ήταν αρνητής του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστής, ενώ είχε αναπνευστικά και άλλα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του όταν προσβλήθηκε από τον ιό.

Αρχικά, μεταφέθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου όμως αρνήθηκε να παραμείνει για νοσηλεία. Έτσι, έφυγε από το νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση από το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και κατέλεξε. Ήταν οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού δεν γνώριζαν πως νοσούσε, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως ήταν αρνητής του κορωνοϊού και του εμβολίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share