Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε σουβλατζίδικο - Τα αίτια της πράξης

Έχει μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης

21 Ιανουαρίου 2022 12:12
Θρίλερ στα Χανιά: Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε σουβλατζίδικο - Τα αίτια της πράξης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/1) στην περιοχή της Παλαιόχωρας Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews ένας 49χρονος αλλοδαπός που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε σουβλατζίδικο της περιοχής, άρπαξε ένα μαχαίρι, βγήκε από το μαγαζί και αυτοτραυματίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και περαστικών.

Ο 49χρονος τραυματίστηκε στην περιοχή του θώρακα, και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε αναστάτωση και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο όπου και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καντάνου.

Στη συνέχεια, ο ασθενής μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Τραγωδία στην Ηλεία: 32χρονος απαγχονίστηκε από ερωτική απογοήτευση

τραγωδια-κρητη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 32χρονος στην Ηλεία, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δέντρο το απόγευμα της Δευτέρας (17/1).

Σύμφωνα με το patrisnews, ο άτυχος άνδρας αλβανικής καταγωγής φέρεται να απειλούσε να αυτοκτονήσει τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η πρώην σύντροφός του δεν επιθυμούσε να συνάψει ξανά σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, το τελευταίο διάστημα απουσίαζε στη χώρα του, ενώ όταν επέστρεψε πήγε στο σπίτι της, με σκοπό να της ζητήσει επανασύνδεση.

Όταν εκείνη ωστόσο αρνήθηκε, εκείνος φέρεται να επέστρεψε σπίτι του απογοητευμένος, εκφράζοντας αυτοκτονικές τάσεις στην πρώην κοπέλα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, τελικά, ενημέρωσε την αστυνομία πως έλαβε στο κινητό της μήνυμα με το οποίο την ενημέρωνε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δυστυχώς, ο 32χρονος από το Μαρκόπουλο έκανε πράξη την απειλή του και βρέθηκε απαγχονισμένος.

Σοκ στην Κρήτη: 45χρονος βρέθηκε κρεμασμένος κοντά σε μοναστήρι

τραγωδια-κρητη

Ο μοναχός μαζί και ένας επισκέπτης του μοναστηριού, το απόγευμα της Πέμπτης, φεύγοντας από την Ιερά Μονή αντίκρισαν έναν άνδρα απαγχονισμένο. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και κινητοποιήθηκαν η ΕΛΑΣ, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ. Ενώ, πριν λίγες ημέρες οδηγήθηκε στη φυλακή ο πατέρας του τρίχρονου παιδιού που βρέθηκε σε χαρτόκουτα.

Ο 45χρονος επισκέπτονταν συχνά τη Μονή στην Κρητη

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 45 χρόνων, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο 45χρονος ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου, πολύ συχνά επισκεπτόταν τα προηγούμενα χρόνια τη Μονή Κουδουμά όπου και φιλοξενούνταν προσωρινά. Οπως αναφέρει το cretalive.gr ο 45χρονος επισκέφθηκε και πάλι το μοναστήρι την επομένη της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο λίγο μετά την άφιξή του έφυγε από τη Μονή και ενώ οι μοναχοί περίμεναν την επιστροφή του και τον αναζητούσαν εκείνος δεν εμφανιζόταν.

Οι μέρες περνούσαν και τα μέλη της μοναστικής κοινότητας άρχισαν να ανησυχούν για την τύχη του, ενημερώνοντας τις αρχές. Μάλιστα, η αναζήτησή του επίσημα ξεκίνησε την Τετάρτη. Εκτιμάται πως ο 45χρονος αυτοκτόνησε την ίδια ημέρα που επισκέφθηκε για λίγα λεπτά το μοναστήρι. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του άνδρα βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι, ανάμεσα στην Ιερά Μονή και τη σπηλιά του Αγίου Αντωνίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share