Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Το κορίτσι τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο - Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης (photos)

Ο κατηγορούμενος μάλιστα είναι και πατέρας τριών παιδιών

21 Ιανουαρίου 2022 11:59
Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Το κορίτσι τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο - Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ιερέα που λειτουργούσε σε ναό των Κάτω Πατησίων, όπου και φέρεται να βίασε ανήλικο κορίτσι.

Το άτυχο παιδί γνώρισε τον 37χρονο στο κατηχητικό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έβρισκε την ευκαιρία να το απομονώνει και να ασελγεί σε βάρος του. Οι επιθέσεις σε βάρος της ανήλικης διήρκεσαν για περίπου έξι μήνες, από τα τέλη του 2019 μέχρι τις αρχές του 2020. Το κορίτσι σήμερα είναι 17 ετών και τότε ήταν 15.

Ο 37χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών και υπήρξε πνευματικός του κοριτσιού. Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, με τους βιασμούς να φέρονται να έλαβαν χώρα εντός του ιερού ναού.

βιαστησ-ιερεασ

Το τέλος της δράσης του ήρθε όταν κάποια στιγμή ήταν εμφανής η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, με αποκορύφωμα μία ημέρα που λιποθύμησε από φόβο όταν αντίκρισε τον ίδιο, με τους γονείς και συγγενείς να αρχίζουν να το ρωτούν τι συμβαίνει, γιατί είναι φοβισμένο, μέχρι που μίλησε και αποκάλυψε τα πάντα.

Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης

Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιερέας είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την ιερατική του δράση.

βιαστησ-ιερεασ

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Να βρω το δίκιο μου!» - Η δήλωση της 24χρονης Γεωργίας πριν τη νέα κατάθεση

Σε σύντομες δηλώσεις προχώρησε η 24χρονη Γεωργία, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πριν καταθέσει στα δικαστήρια της πόλης. Παράληλα, διαβάστε εδώ τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων και για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ», τόνισε η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει συγκινήσει με το θάρρος της.

Σε ερώτηση τι περιμένει από τη δικαιοσύνη απάντησε: «Να βρω το δίκιο μου». Σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης θα αναβιώσουν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 24χρονη Γεωργία την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου, καθώς η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει ξανά για την υπόθεση του βιασμού της, συνοδευόμενη, αυτή τη φορά, από ψυχολόγο.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τελικά θα παρτάρουμε...» - Τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής των πάρτι σε κοπέλες

Νέες μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια με την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μπορεί ο 27χρονος να κατέθεσε πως η Γεωργία πήγε στο δωμάτιο μαζί του με την συναίνεση της αλλά από την άλλη ένας μάρτυρας "κλειδί" έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση,

βιασμοσ-θεσσαλονικη

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή του star «Αλήθειες με την Ζήνα» έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποια από τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής πάρτι σε κοπέλες με σκοπό να δώσουν το παρών.

Τα μηνύματα που έστελνε ανά τακτικά διαστήματα έγραφαν: «Με τα παιδιά από το μαγαζί. Θα έρθεις;.. Ζεις;.. Πάλι σε έχασα.. Τουλάχιστον μπορείς να στείλεις ένα δεν θα έρθω.. Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς; Μαζί θα είμαστε και ότι ώρα θες θα σε γυρίσω..Θα έρθεις; .. Γειά..»

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς που έχει αναλάβει να βοηθήσει στην υπόθεση της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη μίλησε μέσω skype με την Ζήνα Κουτσελίνη τονίζοντας ότι η νύχτα έχει αλλάξει καθώς λογω των μέτρων με τον κορωνοϊό τα πάρτι γίνονται σε ξενοδοχεία. Οι λεγόμενοι «ψαράδες» όπως τους χαρακτήρισε ψάχνουν κορίτσια, τους δίνουν ναρκωτικά, στη συνέχεια αυτά εθίζονται και προκειμένου να τα αγοράσουν ξεκινούν την πορνεία. Αυτή όπως ανέφερε είναι η “νέα νύχτα” στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share