Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά

Στο ύψος της Χαλυβουργικής!

21 Ιανουαρίου 2022 09:07
Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τροχαίο ατύχημα, στο ύψος της Χαλυβουργικής, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου το πρωί της Παρασκευής. Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό και αμέσως μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ έπιασε φωτιά. Ενώ, ένας 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στην παραλιακή, στο ύψος της Γλυφάδας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Όπως ήταν λογικό, διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα, καθώς αποκαταστάθηκε μετά τις 8:50. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα από την έκταση της φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πριν την άφιξη των δυνάμεων στο σημείο είχε καταφτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε έναν τραυματία από το τροχαίο.

Καραμπόλα στην Αττική Οδό: Ουρές χιλιομέτρων

Κίνηση: Σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Λεωφόρου Κηφισίας έφερε μεγάλες καθυστερήσεις κατά μήκος της Αττικής Οδού.

Ένα ακόμα πρωινό ταλαιπωρίας για τους οδηγούς, αφού πέρα από το… καθιερωμένο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις υπάρχουν και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Ειδικότερα, ένα τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό προκάλεσε συμφόρηση για αρκετά χιλιόμετρα!

Συγκεκριμένα, μια καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στο ύψος της Κηφισίας, έφερε καθυστερήσεις από τον κόμβο της Πεντέλης μέχρι και τη Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ προβλήματα υπήρχαν και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Πεντέλης μέχρι και τη Μεταμόρφωση.

Ενδεικτικός είναι και ο χάρτης της Google με την κίνηση στους δρόμους, όπου το συγκεκριμένο τμήμα της Αττικής Οδού είναι «βαθύ κόκκινο»…

Καραμπόλα στην Αττική Οδό: Ουρές χιλιομέτρων

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share