Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος δράστης της άγριας επίθεσης στη σύντροφό του (video)

Με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα

20 Ιανουαρίου 2022 16:30
Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Στη φυλακή ο 46χρονος δράστης της άγριας επίθεσης στη σύντροφό του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 46χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση της 40χρονης

Ο κατηγορούμενος αμέσως μετά την απολογία του ,με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήταν εκτός ελέγχου και δεν ήξερε τι έκανε όταν χτυπούσε την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα, για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 46χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να ξυλοκόπησε στο σπίτι της Αργυρούπολης την 40χρονη σύντροφο του μέχρι αναισθησίας και αμέσως μετά ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο και εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και στο παρελθόν. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σοκαριστικά καθώς ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε στο σώμα της άτυχης γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι είχε ξυλοκοπηθεί και πάλι πριν από λίγες ημέρες.

Η 40χρονη έχει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα και σπασμένα πλευρά. Τα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος χτυπούσε τη γυναίκα με τα χέρια του αλλά και στο πάτωμα ή τον τοίχο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ήταν βίαιος και με άλλες συντρόφους του. Πληροφορίες λένε πως πριν από περίπου 25 χρόνια είχε επιχειρήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγο του. Το 2015 είχε επιτεθεί στην νέα σύζυγο του την οποία, μάλιστα, μαχαίρωσε. Η γυναίκα , μετά την επίθεση, φέρεται να μετακόμισε μαζί με το παιδί τους στο εξωτερικό.

Οι αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του 46χρονου - Της έσπασε το κεφάλι & τα πλευρά με βίαια χτυπήματα! (Video)

ξυλοδαρμοσ-αργυρουπολη

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών θα βρεθεί σήμερα ο 46χρονος που ξυλοκόπησε, με ιδιαίτερη αγριότητα, την 40χρονη σύντροφό του στο σπίτι όπου διέμεναν στην Αργυρούπολη.

Στις λίγες δηλώσεις που έκανε στους αστυνομικούς, ο δράστης, που είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και περιγράφεται ως πολύ βίαιος άνθρωπος, ανέφερε πως δεν περίμενε τα χτυπήματά του να κάνουν τέτοια ζημιά στη γυναίκα. Το θύμα παραμένει στην εντατική του Ευαγγελισμού, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, της έκαναν μια κρανιεκτομή την πρώτη μέρα. Τώρα πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ. Και δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν λένε οι γιατροί "πάμε καλά εδώ" ή "πάμε καλά εκεί"» επεσήμανε φίλος της, όπως μεταφέρει το Mega.

Δεν αποκλείεται οι γιατροί να επιχειρήσουν να τη βγάλουν από το τεχνητό κώμα για να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Χθες έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 40χρονη, που έδειξε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και λίγες ημέρες πριν από την επίθεση της Παρασκευής που την έστειλε στην εντατική.
Όπως προέκυψε το θύμα είχε σημάδια από χτυπήματα προηγούμενων ημερών, ενώ η άγρια επίθεση την άφησε με βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα.

Ο θύτης τη χτύπησε τόσο με τα χέρια του, αλλά και κατά κάποιος επίπεδης επιφάνειας, που είτε ήταν κάποιος τοίχος, είτε το δάπεδο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share