Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Φωτιά" παίρνουν τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με τα prive party - Νέες αποκαλύψεις στο φως

"Σε αυτά τα πάρτι γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς"

20 Ιανουαρίου 2022 15:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχει «πυροδοτήσει» σειρά εξελίξεων, αλλά και αποκαλύψεων.

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυάς έκανε λόγο για «διεθνές κύκλωμα», σημειώνοντας ότι πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.), Έλλη Κανελλοπούλου, μιλώντας στο thesstoday.gr, μιλά για πάρτι που διοργανώνονται σε διάφορα μέρη.

«Γίνεται χαμός σε ξενοδοχεία, γραφεία, σπίτια. Μόλις το 6% των ιερόδουλων πλέον εργάζεται νόμιμα, το υπόλοιπο ποσοστό καταφεύγει σε παράνομη εργασία, χωρίς να δηλώσουν τίποτα», δηλώνει η ίδια.

«Σε ό,τι θες πηγαίνουν, από πάρτι σε ξενοδοχείο, γραφείο, σπίτι μέχρι ό,τι θες. Σε αυτά τα πάρτι γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Λεφτά να δίνει ο κύριος. Αυτές οι κοπέλες δεν παίρνουν 30, 50 και 100 ευρώ, παίρνουν πολλά παραπάνω λεφτά, από 500 μέχρι και 1.000 ευρώ» αναφέρει ακόμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, το Διαδίκτυο έχει συμβάλει στην εξάπλωση των κυκλωμάτων μαστροπείας, καθώς υπάρχουν ιστοσελίδες, όπου ο καθένας μπορεί οποιοσδήποτε να «νοικιάσει» για ώρες, μέρες, ή και εβδομάδες, τα λεγόμενα κορίτσια «πολυτελείας».

«Τώρα από το Ίντερνετ γίνεται χαμός, όπως και το παζάρι που ''πέφτει'' μέσα από τις σελίδες γνωριμιών στο Διαδίκτυο. Ο καθένας πλέον μπορεί να προσκαλέσει κοπέλες στο γραφείο, στο σπίτι και στο ξενοδοχείο. Ισχύει το ''ό,τι θέλεις, όπως θέλεις, όποτε θέλεις''», όπως λέει.

θεσσαλονικη

Εν τω μεταξύ, ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στο ίδιο μέσο, επισημαίνει ότι «τα κυκλώματα όπως φαίνεται λειτουργούν πολύ μεθοδευμένα, στοχεύουν νεαρά κορίτσια με δέλεαρ την καλή ζωή, εν συνεχεία ακολουθεί η κόκα, η εξάρτηση και τα πάρτι στα ξενοδοχεία».

«Αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι αυτοί είναι ότι τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν και λένε πολλά. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι σε αυτή την πόλη θα χάσουν τον ύπνο τους» λέει.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της 24χρονης, νωρίτερα σήμερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης ζήτησε προκαταρκτική έρευνα όσον αφορά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τις καταθέσεις που δόθηκαν στην αστυνομία.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις στην 24χρονη, που μπορεί να είναι διαθέσιμα εντός της εβδομάδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share