Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τελικά θα παρτάρουμε...» - Τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής των πάρτι σε κοπέλες (Video)

«Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς;»

20 Ιανουαρίου 2022 15:05
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τελικά θα παρτάρουμε...» - Τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής των πάρτι σε κοπέλες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια με την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μπορεί ο 27χρονος να κατέθεσε πως η Γεωργία πήγε στο δωμάτιο μαζί του με την συναίνεση της αλλά από την άλλη ένας μάρτυρας "κλειδί" έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση,

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή του star «Αλήθειες με την Ζήνα» έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποια από τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής πάρτι σε κοπέλες με σκοπό να δώσουν το παρών.

Τα μηνύματα που έστελνε ανά τακτικά διαστήματα έγραφαν: «Με τα παιδιά από το μαγαζί. Θα έρθεις;.. Ζεις;.. Πάλι σε έχασα.. Τουλάχιστον μπορείς να στείλεις ένα δεν θα έρθω.. Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς; Μαζί θα είμαστε και ότι ώρα θες θα σε γυρίσω..Θα έρθεις; .. Γειά..»

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς που έχει αναλάβει να βοηθήσει στην υπόθεση της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη μίλησε μέσω skype με την Ζήνα Κουτσελίνη τονίζοντας ότι η νύχτα έχει αλλάξει καθώς λογω των μέτρων με τον κορωνοϊό τα πάρτι γίνονται σε ξενοδοχεία. Οι λεγόμενοι «ψαράδες» όπως τους χαρακτήρισε ψάχνουν κορίτσια, τους δίνουν ναρκωτικά, στη συνέχεια αυτά εθίζονται και προκειμένου να τα αγοράσουν ξεκινούν την πορνεία. Αυτή όπως ανέφερε είναι η “νέα νύχτα” στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share