Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Mαρτυρία «κλειδί» από υπάλληλο του ξενοδοχείου - «Η κοπέλα μου είπε...» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε

20 Ιανουαρίου 2022 13:29
Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Mαρτυρία «κλειδί» από υπάλληλο του ξενοδοχείου - «Η κοπέλα μου είπε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα βγαίνει στο φως και μια νέα πληροφορία. Μπορεί ο 27χρονος να κατέθεσε πως η Γεωργία πήγε στο δωμάτιο μαζί του με την συναίνεση της αλλά από την άλλη ένας μάρτυρας "κλειδί" έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση.

Mαρτυρία «κλειδί» από υπάλληλο του ξενοδοχείου - «Η κοπέλα μου είπε...»

O μάρτυρας κλειδί συνάντησε την 24χρονη στον διάδρομο του 4ου ορόφου έξω από το ασανσέρ και θέλησε να την οδηγήσει στο δωμάτιο το οποίο είχε νοικιάσει. Η κοπέλα του είπε ξέρω που θα πάω και δεν πήγε μαζί του να της δείξει το δωμάτιο που έχει κλείσει.

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θέλω να...» - Νέο μήνυμα από τη Γεωργία Μπίκα μετά την καταγγελία της

Το δικό της μήνυμα στέλνει η Γεωργία Μπίκα, η 27χρονη κοπέλα που καταγγέλλει βιασμό της στη Θεσσαλονίκη. Μια μέρα μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε, βρίσκοντας την ψυχική δύναμη και το σθένος μετά απ’ όσα της συνέβησαν, η ίδια μέσω του εντολέα της ευχαριστεί τους πάντες για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους.

«Η Γεωργία σάς ευχαριστεί πάρα πολύ, εγώ σας υπερευχαριστώ διότι η έκκλησή μου βρήκε ανταπόκριση και είμαι σε θέση ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει καρπούς και αποτελέσματα στην κοινωνία. Νομίζω ότι καλά πάμε, όμως συνεχίστε την κριτική, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» είπε ο Θανάσης Ζιώγας, σε πρωινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Έκκληση στα θύματα

Σημειώνεται πως ο κ. Ζιώγας απηύθυνε χθες έκκληση, γιατί -όπως είπε- γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα, «να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό».

Ο κ. Ζιώγας διαβεβαίωσε πως οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρξει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση των περιστατικών εις βάθος.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του, τού έχουν καταγγείλει άλλες δύο γυναίκες βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share