Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δίκη για τροχαίο Παντελή Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» - Συγκλόνισε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

«Δεν έμοιαζε μεθυσμένος» - Τι κατέθεσε η μητέρα της κοπέλας - Σε εξέλιξη η δίκη των αγωγών αποζημίωσης για τον θάνατο του τραγουδιστή

20 Ιανουαρίου 2022 12:11
Δίκη για τροχαίο Παντελή Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» - Συγκλόνισε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρχισε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η συζήτηση των αγωγών που έχουν καταθέσει Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, για το σοκαριστικό τροχαίο το 2016, κατά το οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Καταθέτοντας στη δίκη, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη μίλησε για όσα της είχε πει η κόρη της για τις συνθήκες του τροχαίου, ενώ αναφέρθηκε και στους μήνες που έμεινε στο νοσοκομείο έχονταςς τραυματιστεί βαριά.

Μητέρα Μίνας Αρναούτη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

Μάλιστα, περιέγραψε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας όταν ένα μήνα μετά το τροχαίο και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τι λεγόταν.

«Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Η μάρτυρας μίλησε και για τις αφηγήσεις της κόρης της που αφορούσαν στο μοιραίο πρωινό. Όπως είπε τα δυο κορίτσια δεν έπαιζαν χαρτιά γιατί τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα. «Η Μίνα και η Φρόσω πήγαν παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε σημειώνοντας πως η κόρη της αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιεί δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο.

Όταν η μάρτυρας κλήθηκε από δικηγόρο να απαντήσει αν την ώρα που έφευγαν υπήρχε ένδειξη ότι ο τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος εκείνη απάντησε: «Όχι. Ίσα- ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.

Δικηγόρος: Τι σας είπε;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share