Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αργυρούπολη: Οι αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του 46χρονου - Της έσπασε το κεφάλι & τα πλευρά με βίαια χτυπήματα! (Video)

Η ιατροδικαστική έκθεση - Τι λέει φίλος της 40χρονης - Απολογείται ο δράστης

20 Ιανουαρίου 2022 09:44
Αργυρούπολη: Οι αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του 46χρονου - Της έσπασε το κεφάλι & τα πλευρά με βίαια χτυπήματα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών θα βρεθεί σήμερα ο 46χρονος που ξυλοκόπησε, με ιδιαίτερη αγριότητα, την 40χρονη σύντροφό του στο σπίτι όπου διέμεναν στην Αργυρούπολη.

Στις λίγες δηλώσεις που έκανε στους αστυνομικούς, ο δράστης, που είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και περιγράφεται ως πολύ βίαιος άνθρωπος, ανέφερε πως δεν περίμενε τα χτυπήματά του να κάνουν τέτοια ζημιά στη γυναίκα. Το θύμα παραμένει στην εντατική του Ευαγγελισμού, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, της έκαναν μια κρανιεκτομή την πρώτη μέρα. Τώρα πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ. Και δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν λένε οι γιατροί "πάμε καλά εδώ" ή "πάμε καλά εκεί"» επεσήμανε φίλος της, όπως μεταφέρει το Mega.

Δεν αποκλείεται οι γιατροί να επιχειρήσουν να τη βγάλουν από το τεχνητό κώμα για να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Χθες έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 40χρονη, που έδειξε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και λίγες ημέρες πριν από την επίθεση της Παρασκευής που την έστειλε στην εντατική.
Όπως προέκυψε το θύμα είχε σημάδια από χτυπήματα προηγούμενων ημερών, ενώ η άγρια επίθεση την άφησε με βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα.

Ο θύτης τη χτύπησε τόσο με τα χέρια του, αλλά και κατά κάποιος επίπεδης επιφάνειας, που είτε ήταν κάποιος τοίχος, είτε το δάπεδο.

Τι λέει φίλος της 40χρονης

Φίλος της γυναίκας, που μίλησε στον ίδιο σταθμό, έκανε λόγο για ένα «ήρεμο κοριτσάκι», ενώ επεσήμανε πως ο δράστης είχε προβλήματα με «ουσίες» αλλά και τη ζήλευε.

«Ένα ήρεμο κοριτσάκι. Ήταν αυτό ακριβώς όπως το λέω. Κοριτσάκι. Δηλαδή ένα παιδάκι το οποίο ήταν πάρα πολύ ήρεμο. Δεν είχε μπλέξει πουθενά ποτέ, ήρεμη οικογένεια, καλά αδέλφια, καλή μαμά, καλός μπαμπάς. Ο δράστης, ήξερε όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ντροπή. Ο άνθρωπος αυτός είχε πολλά θέματα. Με ουσίες, είχε θέματα ζήλιες, είχε θέματα. Θέματα πολλά. Ήταν ένας κακός άνθρωπος» επεσήμανε, ειδικότερα.

Το παρελθόν βίας

Επισημαίνεται πως ο δράστης της άγριας επίθεσης είχε και στο παρελθόν επιδείξει βίαιη συμπεριφορά κατά των συντρόφων του. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία πρώην συζύγου του, με την οποία ήταν μαζί 10 χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενη στην πρώτη φορά που ο άνδρας επέδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα, περί το 2002, είπε: «Αφού με εξύβρισε, μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Μία φορά, μάλιστα, όπως είπε, είχε επιτεθεί στον σκύλο της οικογένειας, βγάζοντάς του τα δόντια και κρεμώντας τον. Μάλιστα, ο άνδρας την απείλησε και τις τελευταίες μέρες, όταν και ήταν κρατούμενος για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης. Σε τηλεφώνημα που της έκανε, την απειλούσε ότι θα είναι η επόμενη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share