Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Ανατριχιάζει η ιατροδικαστής για το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας: «Δεν αποκλείεται να...»

Τα λόγια του δικηγόρου της για την πορεία της υπόθεσης

19 Ιανουαρίου 2022 18:54
Ανατριχιάζει η ιατροδικαστής για το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας: «Δεν αποκλείεται να...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιαστικά είναι όσα αναφέρει η ιατροδικαστής για το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της τελευταίας για τον εφιάλτη που έζησε σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα, αναμένονται τα στοιχεία των τοξικολογικών και λοιπών εξετάσεων προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα.

«Η κλινική εξέταση της ιατροδικαστού δείχνει ότι υπάρχουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στην κνήμη, υπάρχει δηλαδή μια πίεση που δημιούργησε τις μελανιές. Η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν γίνει ασελγείς πράξεις στην καταγγέλλουσα. Οι τοξικολογικές και παρόμοιες εξετάσεις αναμένονται. Όταν βγουν όλες μαζί, θα έχουμε ένα πλήρες, ξεκάθαρο συμπέρασμα για το πόσοι ασέλγησαν στην κοπέλα και αν υπήρχε βία, αν της είχαν χορηγηθεί ουσίες».

Κι άλλες γυναίκες έζησαν τον εφιάλτη

Όπως λέει ο κ. Ζιώγας, ο ίδιος έχει δεχτεί δύο τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο. «Κάνουμε έκκληση αν έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν και να καταγγείλουν. Οι προσπάθειές μου συνεχίζονται ώστε οι κυρίες αυτές να έρθουν στις Αρχές και να εμπιστευτούν τις Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η 24χρονη θα καταθέσει εκ νέου ενώπιον των Αρχών, παρουσία ψυχολόγου, την Παρασκευή, όπου και θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο στοιχεία των τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων της καταγγέλλουσας.

«Δεσμεύτηκα ότι θα προσκομίσω τις τηλεφωνικές κλήσεις που έχει το κινητό της καθώς και το περιχεόμενο των μηνυμάτων που την καλούν να επιστρέψει στο πάρτι», σημείωσε ο συνήγορος.

Σχετικά με τις φήμες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο κ. Ζιώγας επισημαίνει πως: «Δε φαίνεται στη δικογραφία χρήση ναρκωτικών, δεν υπάρχει κάποιο εύρημα προς την κατεύθυνση αυτήν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share