Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για εξαφάνιση 22χρονης στο Κορδελιό

Μπορείτε να βοηθήσετε;

19 Ιανουαρίου 2022 18:45
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για εξαφάνιση 22χρονης στο Κορδελιό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη από την εξαφάνιση μιας 22χρονης στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού, με τις Αρχές να την αναζητούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 22χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή την περασμένη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, τη στιγμή που υπάρχει αγωνία στα Ιωάννινα.

Τα στοιχεία της 22χρονης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστασίας Παλαμαρτσούκ, σήμερα στις 19/1/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Παλαμαρτσούκ έχει ύψος 1,60 μ., είναι 67 κιλά, έχει μακριά καστανά ίσια μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο τζιν παντελόνι, γκρι αθλητική μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Εξαφάνιση 22χρονης Κορδελιό

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share