Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Είχα χρόνια να το δω αυτό - Συναγερμός σε όλη την χώρα από...»

Από τότε ξεκινά η ψυχρή εισβολή

19 Ιανουαρίου 2022 17:51
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Είχα χρόνια να το δω αυτό - Συναγερμός σε όλη την χώρα από...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε για ακόμη μια φορά για την ψυχρή εισβολή, που θα επηρεάσει την χώρα μας τις επόμενες μέρες, με έμφαση τα φαινόμενα, τα οποία αναμένεται να δούμε από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έμπειρος μετεωρολόγος, ο καιρός αρχικά μαλακώνει για την Πέμπτη (20/1) και την Παρασκευή (21/1) πριν από αυτή την ψυχρή εισβολή, με τις συννεφιές να είναι πυκνές, δίνοντας βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο και μετά πιο ανατολικά, με χιόνια στα κεντρικά από το βράδυ. Οι άνεμοι θα κυμανθούν στα 7 μποφόρ μέγιστα και η θερμοκρασία από -8 το πρωί σε ορισμένες περιοχές, με επιβολή προσοχής στην πάχνη, θα φτάσει έως τους 14 βαθμούς.

Τότε ξεκινά η ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές επηρεάζει

Την Παρασκευή θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες κατά τόπους, με το ψυχρό μέτωπο να ξεκινά από το απόγευμα, ρίχνοντας τη θερμοκρασία και φέρνοντας τσουχτερό κρύο, με τα βόρεια για αρχή να επηρεάζονται.

Το Σάββατο (22/1) τα φαινόμενα θα αρχίσουν να κατεβαίνουν φέρνοντας ένα παγερό ξεροβόρι, με χιόνια και στην Αττική, ενώ οι βροχές θα επηρεάσουν τα δυτικά, με τον Τάσο Αρνιακό να βλέπει χιόνια και στο Σύνταγμα. Για την Κυριακή (23/1) ο Αρναούτογλου αναφέρει πως για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπει έναν χάρτη, που επηρεάζει κυρίως την νησιωτική χώρα, με σασπένες για το πού θα κάτσει μετά η... μπίλια του κρύου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share