Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μου πιάνει το κεφάλι, με κολλάει στον τοίχο και μου...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή 14χρονης που καταγγέλλει πως βιάστηκε από τον 32χρονο φίλο της αδελφής της

«Άκουσα το πάτωμα να τρίζει... Γυρνάω και τον βλέπω και...»

19 Ιανουαρίου 2022 13:59
«Μου πιάνει το κεφάλι, με κολλάει στον τοίχο και μου...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή 14χρονης που καταγγέλλει πως βιάστηκε από τον 32χρονο φίλο της αδελφής της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 14χρονη που κατήγγειλε τον 32χρονο σύντροφο της αδελφής της για βιασμό μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα λέει πως βίωσε στο διαμέρισμα όπου φιλοξενούνταν από την αδελφή της και τον σύντροφό της. Επίσης, άλλη μια υπόθεση ομαδικού βιασμού μετά από αυτή της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στον Βόλο.

«Άκουσα το πάτωμα να τρίζει. Γυρνάω και τον βλέπω, μου πιάνει το κεφάλι, με κολλάει στον τοίχο και μου λέει να μη μιλήσω και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του…»

“Η αδελφή μου χωρίς να γνωρίζει τον υποστηρίζει κιόλας. Το έμαθε την Κυριακή που πήγα για εξετάσεις. Το έμαθε από την μητέρα μου”, περιγράφει μεταξύ άλλων το κορίτσι.

Δείτε όλα όσα είπε η 14χρονη:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τα ασύλληπτα «χτυπήματα» της μοίρας στην 24χρονη - Πώς «έχασε» γονείς και σύντροφο

Τρεις απώλειες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον που σημάδεψαν τη ζωή της έχει βιώσει η 24χρονη, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η καταγγέλουσα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τους εμπλεκόμενους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα κλήθηκε να διαχειριστεί, τρεις θανάτους, των γονιών της και του συντρόφου της. Το 2021, η 24χρονη κοπέλα, έχασε δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, τη μητέρα της και τον σύντροφό της. Πριν από ένα χρόνο, το 2020, είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της.

Τον Ιούνιο του 2021 ο πόνος είχε αποτυπωθεί σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είπε το δικό της «αντίο» στη μητέρα της: «40 ημέρες χωρίς το χαμόγελό σου μανούλα μου, μα σε νιώθω παντού. Καλή ανάπαυση σ’ αγαπω πάρα πολύ και μου λείπεις».

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Ο σπαραγμός δεν σταματά εκεί. Ήρθε αντιμέτωπη και με τον χαμό του συντρόφου της, δυο μήνες πριν από τον θάνατο της μητέρας της. Μοιάζει ασύλληπτο, είναι όμως η τρομακτική πραγματικότητα της 24χρονης. Το 2020 έχασε τον πατέρα της. Με μαύρη φωτογραφία είχε εκφράσει το πένθος της και με ένα λιτό μήνυμα έγραψε: «Καλό ταξίδι μπαμπάκα», όπως αναφέρει το in.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share