Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Φρίκη δίχως τελειωμό στη χώρα: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στον Βόλο

Η κοπέλα είχε κάνει την καταγγελία στο προφίλ της στο Facebook

19 Ιανουαρίου 2022 12:11
Φρίκη δίχως τελειωμό στη χώρα: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στον Βόλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια υπόθεση ομαδικού βιασμού μετά από αυτή της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στον Βόλο.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο νεαρούς άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα, μετά την καταγγελία που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μία 20χρονη κοπέλα.

Βόλος: Συνελήφθη 33χρονη αρνήτρια που για 1,5 χρόνο δεν έστελνε το παιδί της σχολείο

βιασμοσ-βολοσ

Αναλυτικότερα, το καλοκαίρι η νεαρή δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο.

Τι κατέθεσε η φοιτήτρια

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 20χρονη, είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

βιασμοσ-βολοσ

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί ανέφεραν ότι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν.

Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος για να παίξουν «Θάρρος ή Αλήθεια».

Επειδή εκείνη έχασε στη επιλογή «θάρρος» έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της. Ύστερα – όπως ισχυρίζονται οι νεαροί – η κοπέλα συνευρέθηκε συναινετικά ερωτικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ύστερα με τον δεύτερο έξω από το όχημα.

βιασμοσ-βολοσ

Και οι δύο παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, στην ανάκριση παρουσίασαν μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, με τα οποία η νεαρή δείχνει ότι πέρασε όμορφα, ενώ η επικοινωνία συνεχίστηκε.

Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό ρόλο της μη εξόδου από τη χώρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share