Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Χαϊδάρι: Κρυμμένο οπλοστάσιο πατέρα και γιου στο αυτοκίνητό τους - Απίστευτα ευρήματα

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία

19 Ιανουαρίου 2022 08:13
Τρόμος στο Χαϊδάρι: Κρυμμένο οπλοστάσιο πατέρα και γιου στο αυτοκίνητό τους - Απίστευτα ευρήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τη σύλληψη πατέρα και γιου στο Χαϊδάρι. Μέσα στο αυτοκίνητο τους έκρυβαν ένα μικρό οπλοστάσιο, αλλά και αντικείμενα που έβαλαν τους αστυνομικούς σε σοβαρές υποψίες για την δραστηριότητες των δύο υπόπτων.

Διαβάστε επίσης - Συναγερμός στην Γλυφάδα: Εξερράγη μηχανισμός σε συγκρότημα κατοικιών – Ζημιές σε τρία αυτοκίνητα

Ο 70χρονος άνδρας, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός, και ο 35χρονος γιος του, επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μόλις οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρήκαν κρυμμένο ένα πιστόλι Glock, δύο καραμπίνες και σφαίρες. Το πιστόλι μάλιστα ήταν κρυμμένο στον κινητήρα του αυτοκινήτου. Βρήκαν όμως και δύο αστυνομικές στολές, δύο στολές με την επωνυμία πασίγνωστης ασφαλιστικής εταιρείας, κουκούλες full face και τρεις φάρους που τοποθετούνται σε αυτοκίνητα.

ελασ-διασ

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Δυτικής Αττικής, αλλά δεν αποκάλυψαν τίποτα για το οπλοστάσιο και τις αστυνομικές στολές που είχαν στην κατοχή τους. Οι αστυνομικοί περιμένουν την βαλλιστική εξέταση των όπλων για να δουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Χαϊδάρι: Αίσιο τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 22χρονης

Αίσιο τέλος είχε η νέα περιπέτεια της 22χρονης από το Χαϊδάρι που εξαφανίστηκε. Χάρη στην καταλυτική συνδρομή και ευαισθητοποίηση πολιτών, καθώς και την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Το Αττικόν», η 22χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί και είναι καλά στην υγεία της,

Όπως αναφέρει "Tο Χαμόγελο του Παιδιού", η κοπέλα θα λάβει την απαιτούμενη φροντίδα και θα βρίσκεται κοντά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές τον Αύγουστο

ελασ-διασ

«Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Χαμόγελο.

Η 22χρονη είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές τον τελευταίο μήνα. Την τελευταία φορά είχε φύγει από το νοσοκομείο «Τζάνειο» οπότε το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δημοσιοποίησει τα στοιχεία της.

Πηγή: enikos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share