Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Κορωπί: Ξέσπασε φωτιά - Δίπλα στα σπίτια οι φλόγες (Βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται μία δυνατή λάμψη και καπνός

18 Ιανουαρίου 2022 19:18
Συναγερμός στο Κορωπί: Ξέσπασε φωτιά -  Δίπλα στα σπίτια οι φλόγες (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο Κορωπί, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (18.01.2022). Στο βίντεο φαίνεται μία δυνατή λάμψη και καπνός να ανεβαίνει ανάμεσα από τα σπίτια. Παράλληλα, σήμερα κτήριο στην Ξάνθη "τυλίχτηκε" στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής προκειμένου να τιθασεύσουν έγκαιρα την πυρκαγιά προτού πάρει διαστάσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική έχουν σπεύσει στο σημείο 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής πήρε φωτιά στα επεισόδια - Πάνω από 20 προσαγωγές (video)

Τρόμο προκαλεί η εικόνα από τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, με έναν διαδηλωτή του αντιεξουσιαστικού χώρου, του οποίου τα ρούχα πήραν φωτιά την ώρα που πήγε να πετάξει αντικείμενο προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διαδηλωτής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την ώρα που έτρεχε προς τα ΜΑΤ γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο όπου έκαιγε φωτιά. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, περισσότερες από 20 προσαγωγές προχώρησε, μέχρι στιγμής, η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ομάδες ατόμων που συμμετείχαν στην πορεία ξεκίνησαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τον φραγμό των ΜΑΤ στο σιντριβάνι. Στη συνέχεια τα άτομα έριξαν κάδους σε στενά γύρω από τη Ροτόντα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share