Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τον βιασμό της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή

18 Ιανουαρίου 2022 17:20
Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τον βιασμό της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον της 23ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 32χρονος κατηγορούμενος για βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδερφής της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για τον βιασμό που, σύμφωνα με το θύμα, έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο στο σπίτι της 27χρονης, όπου η ανήλικη είχε πάει για λίγες ημέρες. Ο 32χρονος φέρεται να αρνείται την πράξη του βιασμού.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη οπότε και είχαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στα χέρια τους τα αποτελέσματα εξετάσεων βιολογικού υλικού, σύμφωνα με τα οποία το δείγμα dna που συλλέχθηκε από τα σεντόνια και την μπλούζα της ανήλικης ανήκει στον 32χρονο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κρήτη: Στη φυλακή ο πατέρας του τρίχρονου παιδιού που βρέθηκε μέσα σε χαρτόκουτα

Στις φυλακές της Νεάπολης οδηγήθηκε ο 29χρονος πατέρας πολυμελούς οικογένειας που πριν από τρεις εβδομάδες είχε καταδικαστεί για έκθεση, καθώς είχε αφήσει το μόλις 3 ετών κοριτσάκι του μέσα σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου.

Ο 29χρονος συνελήφθη και πάλι για έκθεση, αυτή τη φορά σε βάρος άλλων δύο από τα παιδιά του, ηλικίας 12 και 2 ετών και κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Το δικαστήριο τού επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών.

Άρτα: Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου μετά την κηδεία! (Video)

μωρο-κουτι-κρητη

Η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους εμφάνισής στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα και της καταβολής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», δεν είχε να καταβάλει το ποσό της εγγύησης και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή, στην εκπνοή του 2021.

Να σημειωθεί ότι μόλις προχθές, 3 Ιανουαρίου, καταδικάστηκε και η 27χρονη σύζυγός του, μητέρα της πολυμελούς οικογένειας, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για την κλοπή τσάντας από γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια.

μωρο-κουτι-κρητη

Η 27χρονη, η οποία κατά την κλοπή είχε στην αγκαλιά της το μωρό της, είχε κρύψει τα 1.300 ευρώ που περιείχε η τσάντα σε βρεφική πάνα.

Πηγή: cretalive.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share