Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοβαρά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Πετροπόλεμος και χημικά μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ (video)

Κλειστή παραμένει η Πατησίων

18 Ιανουαρίου 2022 14:03
Σοβαρά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Πετροπόλεμος και χημικά μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδια σημειώνονται αυτή τη στιγμή στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ 30 κουκουλοφόρων και ΜΑΤ. Συγκεκριμένα, οι κουκουλοφόροι πετάνε μάρμαρα στους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι απαντούν με χημικά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ομάδα ατόμων βγήκε από το Πανεπιστήμιο, έβαλε φωτιά σε κάδο και διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Πατησίων.

Μπλεγμένος σε υποθέσεις παιδεραστίας & «πυραμίδας» ο καθηγητής που δέχτηκε επίθεση στην ΑΣΟΕΕ

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησε πετροπόλεμος από την πλευρά των κουκουλοφόρων με την αστυνομία να απαντά με χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες νωρίτερα οι φοιτητές είχαν συνέλευση και επιχείρησαν να συναντήσουν τον πρύτανη κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό.

Συναγερμός στην Γλυφάδα: Εξερράγη μηχανισμός σε συγκρότημα κατοικιών – Ζημιές σε τρία αυτοκίνητα

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από έκρηξη στην είσοδο συγκροτήματος κατοικιών στην Γλυφάδα.

Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο του συγκροτήματος στην οδό Οινόης και από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιον τραυματισμό, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για το περιστατικό.

Ένταση και επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ και την περασμένη εβδομάδα (12/1): Έξι συλλήψεις - Πιάστηκαν να γκρεμίζουν τοίχο!

ματ-κουκουλοφοροι

Συνελήφθησαν έξι άτομα μέσα στην ΑΣΟΕΕ, καθώς προσπαθούσαν να «στήσουν» στέκι εντός του χώρου του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Οι έξι νεαροί οδηγούνται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, καθώς πιάστηκαν στα πράσα, να γκρεμίζουν έναν τοίχο και έτσι, αφού ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, έγινε επέμβαση και συνελήφθησαν.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και η σύλληψη έγινε ακριβώς μια ημέρα μετά την καταδρομική επιχείρηση των 20 κουκουλοφόρων στο αμφιθέατρο και τον ξυλοδαρμό καθηγητή.

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΣΟΕΕ: Καθηγητής μήνυσε για συκοφαντία τον συνάδελφό του που δέχθηκε την επίθεση

Ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, Παναγιώτης Διαμάντης, που την περίοδο αυτή έχει τεθεί σε αργία, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ που δέχτηκε επίθεση από αγνώστους χθες Τρίτη (11/1), υποστηρίζοντας ότι το θύμα τον "φωτογράφισε" ως ηθικό αυτουργό της εναντίον του επίθεσης.

Οι δυο καθηγητές, πρώην συνεργάτες σε επενδυτική εταιρεία, βρίσκονται σε αντιδικία τα τελευταία χρόνια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share