Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε στα 37 της η Κλειώ Γκουντουβά

Ήταν μητέρα δύο παιδιών

18 Ιανουαρίου 2022 11:22
Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε στα 37 της η Κλειώ Γκουντουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάρισα: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών η Κλειώ Γκουντουβά, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της και τους φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κηδεία της άτυχης μητέρας δύο παιδιών θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στη Λάρισα.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε στα 37 της η Κλειώ Γκουντουβά

Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης καφές θα δοθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του Νέου Κοιμητηρίου Λάρισας.

Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα (18/1) στην Μύκονο το τελευταίο "αντίο" - Η πρώτη ανάρτηση της αδερφής του μετά τον χαμό του (video)

Στην Μύκονο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (18/1) η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης (13/1).

Στο νησί, από όπου καταγόταν ο αδικοχαμένος άνδρας, θα βρεθούν η οικογένεια και φίλοι του για να του πουν το τελευταίο "αντίο".

Τζώρτζης Μονογυιός: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε για τον θάνατό του (video)

Βαρύ το κλίμα στο νησί της Μυκόνου

Όπως μετέδωσε το MEGA, το κλίμα στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο επιχειρηματίας είναι βαρύ, ενώ αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό εργοδότη.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρεται σήμερα από το λιμάνι της Ραφήνας στη Μύκονο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία.

τζωρτζησ-μονογυιοσ-κηδεια

Η κηδεία θα γίνει γύρω στις 12μιση στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά, μόλις φτάσει η σορός στο νησί.

Ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας διατηρούσε στη Μύκονο τρία καταστήματα, και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, εχτές ενημερώθηκε για το θάνατό του και η σύζυγός του, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Κατερίνα Μονογυιού – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, σχετικά με το θάνατο του αδελφού της Τζώρτζη, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share