Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Ίο: Σορό νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη ανέσυρε το Λιμενικό

Άγνωστη παραμένει η ταυτότητά του

18 Ιανουαρίου 2022 08:34
Θρίλερ στην Ίο: Σορό νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη ανέσυρε το Λιμενικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρέθηκε σορός σε προχωρημένη σήψη στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Φολέγανδρου και Σίκινου. Πρόκειται για άνδρα, πιθανότατα νεαρής ηλικίας. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την ταυτότητά του.

Η σορός ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στην Ίο, όπου μεταφέρθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου.

Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα (18/1) στην Μύκονο το τελευταίο "αντίο" - Η πρώτη ανάρτηση της αδερφής του μετά τον χαμό του (video)

Η σορός έφερε γκρι φανέλα και αθλητικό παπούτσι χρώματος μαύρου στο δεξί πόδι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 28χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του

τροχαιο-ασθενοφορο

Την τελευταία του ανάσα στην άσφαλτο άφησε ένας 28χρονος οδηγός όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με το όχημά του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το τo thestival.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ του νεαρού συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα στην επαρχιακή οδό Ταγαράδων – Σουρωτής.

Το όχημα του άτυχου άνδρα μετά τη σύγκρουση βγήκε εκτός δρόμου και αναποδογύρισε.

Από την μοιραία σύγκρουση προέκυψε ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης να διενεργεί τη σχετική προανάκριση.

Θρήνος στην Πρέβεζα: Κατέληξε 27χρονος από κορωνοϊό - Δεν αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα

Ένας 27χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με κορωνοϊό, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή. Ο 27χρονος είχε διακομισθεί προ λίγων ημερών από την Πρέβεζα και λόγω της κατάστασής του χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ-Covid του Πανεπιστημιακού κατέβαλαν κάθε προσπάθεια όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά αργά το μεσημέρι κατέληξε. Ο νεαρός δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα και ο θάνατός του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην Πρέβεζα.

Πέθανε ο Άκης Σταύρου

ακησ-σταυρου

Στο πένθος βυθίστηκε η επαρχία Λάρνακας με τον θάνατο του Προέδρου των Καταστηματαρχών στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα, Άκη Σταύρου. Έπίσης, έφυγε από τη ζωή ο γόης του κινηματογράφου, Γιώργος Τσαούσης στα 83 του χρόνια

Ο επιχειρηματίας "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 σε ηλικία 61 ετών καταλείποντας σύζυγο και παιδιά. Σε ανακοίνωση ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τους οικείους του.

"Η πόλη της Λάρνακας έχασε ένα συνετό και κοινωνικά ευαίσθητο άνθρωπο του οποίου το ήθος, η προσφορά και οι ενέργειες θα παραμείνουν ανεξίτηλες αφού ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, συνέβαλε καθοριστικά χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό του κόστος, στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας για την αναβάθμιση και στήριξη του εμπορικού πυρήνα της πόλης."

Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας "Αλκή Ορόκλινης" και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share