Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 28χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του

Συγκρούστηκε με άλλο όχημα

17 Ιανουαρίου 2022 22:16
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 28χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του ανάσα στην άσφαλτο άφησε ένας 28χρονος οδηγός όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με το όχημά του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το τo thestival.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ του νεαρού συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα στην επαρχιακή οδό Ταγαράδων – Σουρωτής.

Το όχημα του άτυχου άνδρα μετά τη σύγκρουση βγήκε εκτός δρόμου και αναποδογύρισε.

Από την μοιραία σύγκρουση προέκυψε ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης να διενεργεί τη σχετική προανάκριση.

τροχαιο

Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατό του αδερφού της - «Σεμνά και σε στενό κύκλο η κηδεία»

Στην πρώτη ανάρτηση μετά το φρικτό τροχαίο στη Βούλα, με τη μοιραία Ferrari, προχώρησε η Κατερίνα Μονογυιού, αδερφή του θύματος. Την Τρίτη κηδεύεται ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Όπως γράφει στο Facebook, η κηδεία θα γίνει «σε πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο».

«Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού στο Facebook:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share