Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς

Παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη

17 Ιανουαρίου 2022 17:27
Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 46χρονος που έστειλε στο νοσοκομείο τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, παραδόθηκε στις Αρχές μετά και το ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου αποφάσισε να παρουσιαστεί μην έχοντας και πολλές άλλες επιλογές.

Αύριο αναμένεται να δώσει επίσημη κατάθεση στις Αρχές. Ωστόσο σύμφωνα με το Newsbomb, μίλησε για λίγο στους αστυνομικούς δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει.

αργυρούπολη ξυλοδαρμός

Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος.

Η στάση του 46χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του δείχνει ότι προσπάθησε με ψυχραιμία να κρατήσει απόσταση, ειδοποίησε την αδερφή του αντί για την αστυνομία και κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί.

Σοκάρουν οι γιατροί που περιέθαλψαν τη σύζυγο

Σοκάρουν τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την κοινή γνώμη, τα όσα περιγράφουν οι γιατροί που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ την ξυλοκοπημένη γυναίκα χθες (14/1), η οποία έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη.

Ο 48χρονος δράστης ύστερα από καυγά που είχαν, προχώρησε στον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης συζύγου,
με αποτέλεσμα πλέον η ίδια να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τόσο άγρια στο κεφάλι τη σύντροφό του και με τη γυναίκα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αργυρούπολη, όταν ο άνδρας άρχισε με δύναμη και ορμή, με μπουνιές και κλωτσιές να ξυλοκοπεί τη νεαρή γυναίκα και να την αφήνει αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share