Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καβάλα: Το πρόλαβαν το κακό - Αυτοκίνητο παραλίγο να… «βουτήξει» στο κενό μετά από τροχαίο

Τυχεροί μέσα στην ατυχία

17 Ιανουαρίου 2022 15:35
Καβάλα: Το πρόλαβαν το κακό - Αυτοκίνητο παραλίγο να… «βουτήξει» στο κενό μετά από τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο Ι.Χ τα οποία κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Καβάλα και συγκεκριμένα στον δρόμο του Αγίου Σιλά.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η πορεία του ενός οχήματος εξετράπη και ο δεύτερος οδηγός ενός αυτοκινήτου τύπου «αγροτικό», προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο στην άκρη του δρόμου, το «καβάλησε» και, ευτυχώς, σταμάτησε προτού πέσει στο… κενό.

τροχαίο καβάλα

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό: Το τελευταίο τραγούδι της γυναίκας του Νταντσένκο μέσα στο αυτοκίνητο πριν το δυστύχημα

Σύμφωνα με το kavalapost, ευτυχώς, παρά τη σοβαρότητα του συμβάντος, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αλλά και γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση των οχημάτων.

Μεγαλείο ψυχής στην Κρήτη: Πατέρας έχασε τον γιο του σε δυστύχημα και έβαλε μπάρες για να σώσει άλλους οδηγούς

Τον Ιούλιο του 2021 ο 26χρονος Μανώλης βρισκόταν με το αυτοκίνητο σε δρόμο στο Καλό Νερό Χωστής Χανίων, όταν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Στο όχημα επέβαινε και ο πατέρας του, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός.

Απέραντη θλίψη για τον Πρόδρομο και τον Μάκη: «Αχώριστοι στη ζωή, αχώριστοι και στον θάνατο»

μπαρεσ-κρητη

Στις αρχές Ιανουαρίου ο πατέρας του άτυχου νεαρού απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής του μετατρέποντας τον πόνο της απώλειας σε ελπίδα, με στόχο να προστατέψει άλλους οδηγούς στο μέλλον. Ο Γιάννης Πατεράκης δώρισε χρήματα, ώστε να μπουν προστατευτικές μπάρες σε επικίνδυνη στροφή της Κοινότητας Αρμένων Χανίων.

Ο πατέρας του 26χρονου, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του γιου του, αποφάσισε να βοηθήσει ώστε να τοποθετηθούν προστατευτικές μπάρες στο χωριό της μητέρας του Μανώλη, το οποίο ο γιος του λάτρεψε και πέρασε ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share