Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αργυρούπολη: Ξεσπά η κόρη του 45χρονου - «Ντρέπομαι που είναι πατέρας μου... να σαπίσει στη φυλακή!» (photo)

Κρίσιμες ώρες για τη 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε - Νέες μαρτυρίες για την αυταρχική συμπεριφορά του

17 Ιανουαρίου 2022 09:56
Αργυρούπολη: Ξεσπά η κόρη του 45χρονου - «Ντρέπομαι που είναι πατέρας μου... να σαπίσει στη  φυλακή!» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Αργυρούπολη μετά την αποκάλυψη πως 45χρονος χτύπησε τη σύντροφό του με τέτοια μανία που την έστειλε στο νοσοκομείο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του, γνώριζαν όλοι στη γειτονιά το χαρακτήρα του και “περίμεναν ότι θα γινόταν”. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, το νεαρό κορίτσι δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του πατέρα της. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Ανάρτηση κόρης 45χρονου για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Την έσπασε στο ξύλο και εξαφανίστηκε

Ο 46χρονος, το πρωί της περασμένης Παρασκευής (14/01), για άγνωστο λόγο, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύντροφό του σε όλο το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει σχεδόν τις αισθήσεις της.

Πριν γίνει καπνός, ο δράστης φέρεται να ειδοποίησε συγγενή του, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές που έσπευσαν στο διαμέρισμα της φρίκης και βρήκαν αιμόφυρτη τη 40χρονη. Η τελευταία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε κρανιοτομή και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο με ακραία ξεσπάσματα βίας, όπως έχει αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share