Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: «Βόμβες» Αλέξη Κούγια για «περίεργο» τροχαίο - Το μυστήριο με το ρεζερβουάρ της Ferrari (Video)

«Εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους» - Κομβική η κατάθεση της συζύγου του επιχειρηματία

17 Ιανουαρίου 2022 09:45
Τζώρτζης Μονογυιός: «Βόμβες» Αλέξη Κούγια για «περίεργο» τροχαίο - Το μυστήριο με το ρεζερβουάρ της Ferrari (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ακριβή αίτια του φρικτού τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό προσπαθούν να «φωτίσουν» οι Αρχές. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του εξακολουθεί να νοσηλευέται σε σοβαρή κατάσταση, με την κατάθεσή της να θεωρείται κομβική.

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, μέσα στην Ferrrari, ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το τι μπορεί να συνέβη.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο ίδιος έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, καθώς ήταν ο δικηγόρος του και λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση ήταν μαζί. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, ενώ σημείωσε ότι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα παραμονή Χριστουγέννων για να διεκδικήσει καλύτερη επαφή με το παιδί του.

«Εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για ένα περίεργο δυστύχημα και μάλιστα αποκάλυψε ότι πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς τού είπε πως αυτό το ατύχημα είναι αδιανόητο.

Ο ίδιος τόνισε ότι εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους, ενώ σημαντική θεωρείται και η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας είπε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, καθώς δεν εξερράγη. Ανέφερε ακόμα ότι πρέπει να εξεταστεί και πως έγινε η παράδοση – παραλαβή του οχήματος, καθώς όπως σημείωσε μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στο δρόμο. «Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη», τόνισε.

«Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος όπως είπε αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Παράλληλα, το υλικό από τις κάμερες κτιρίου επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα αναλύουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ελληνικού, για να διαπιστώσουν ποια ήταν η αίτια που έκανε τον Τζώρτζη Μονογυιό, το βράδυ της Πέμπτης, να χάσει τον έλεγχο της υπερπολυτελούς Ferrari, να προσκρούσει σε δέντρο και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share