Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της 24χρονης (Video)

Τα πήρε όλα πίσω ο ένας καταγγελλόμενος - Ισχυρίζεται ότι τον ξυλοκόπησαν

17 Ιανουαρίου 2022 08:44
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της 24χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο. Επίσης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά από εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, είναι σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όλα συνέβησαν στο ξενοδοχείο, όπου γινόταν ένα πάρτι. Τρία άτομα, τα οποία δεν γνώριζε, με γλυκόλογα την έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και την οδήγησαν στον 4ο όροφο. Εκείνη τους είπε ότι θέλει να πάει στο δωμάτιό της γιατί δεν αισθανόταν καλά, αλλά τελικά βρέθηκε σε ένα δωμάτιο που δε γνώριζε και δεν ήταν αυτό, όπου γινόταν το πάρτι.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι ήταν το 401, ενώ το δωμάτιο, όπου καταγγέλλεται ότι έγινε ο βιασμός, είναι το δωμάτιο με τον αριθμό 602.

Η αστυνομία μετά την καταγγελία πήγε στο ξενοδοχείο και συνέλαβε τον 27χρονο, στο όνομά του οποίου είχε γίνει η κράτηση του δωματίου και πραγματοποίησε έρευνα. Εκεί βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας. Όλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η ανατροπή με τις αναρτήσεις του 27χρονου

Ο 27χρονος που είχε συλληφθεί, και αφέθηκε εν συνεχεία ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο οποίος φερόταν να έχει παραδεχθεί το συμβάν μέσω Instagram, με νέα ανάρτηση αργά το βράδυ του Σαββάτου, διέψευσε τον αρχικό ισχυρισμό.

Όπως αναφέρει στα νέα stories που ανέβασε, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και αρπαγής του κινητού του. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να έχουν τρίτα πρόσωπα πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Instagram και να προχωρήσουν στην ανάρτηση που τον ενέπλεξε με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από την 24χρονη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους "συνοδούς" του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών.

Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη»

Η ανάρτηση του 27χρονου που τον κατηγορούν για βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share