Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Κρήτη: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων - Τα αίτια της τραγωδίας

Πιθανότατα από αναθυμιάσεις κατέληξαν οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι

16 Ιανουαρίου 2022 20:02
Θλίψη στην Κρήτη: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων - Τα αίτια της τραγωδίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στους Πεύκους Σητείας, με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, πιθανότατα από αναθυμιάσεις.

Κορωνοϊός - Σοκ στη χώρα: "Άγγιξαν" τους 100 οι νεκροί σε ένα 24ωρο - Μείωση στα κρούσματα

Η κόρη τους αναζητούσε στο τηλέφωνο από το Σάββατο (15/1) το βράδυ τους ηλικιωμένους γονείς της χωρίς όμως να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους. Όταν σήμερα πήγε στο σπίτι τους στους Πέυκους, αντίκρυσε χωρίς τις αισθήσεις τους τον 90χρονο πατέρα και την 90χρονη μητέρα της. Ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά καθώς το ζευγάρι είχε καταλήξει.

νεκρο-ζευγαρι

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποκλείεται εγκληματική ενέργεια με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκλίνουν σύμφωνα με την ΕΡΤ στο να βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου από αναθυμιάσεις στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν λόγω και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Σήμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα anatolh.com, ενημερώθηκε ιατροδικαστής για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται την Δευτέρα.

Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σητείας.

Τραγικές στιγμές για τον Βασίλη Σαλέα: Πέθανε από κορωνοϊό η 62χρονη σύζυγός του - Ήταν ανεμβολίαστη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών η σύζυγος του μεγάλου κλαρινίστα, Βασίλη Σαλέα, Κάρμεν Παναγιωτοπούλου η οποία νοσηλευόταν στο Λαϊκό νοσοκομείο έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Η Κάρμεν Παναγιωτοπούλου εισήχθη πριν από περίπου δέκα ημέρες στο νοσοκομείο ούσα ανεμβολίαστη, καθώς δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο γιατί είχε νοσήσει.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Κάρμεν Παναγιωτοπούλου βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Βασίλη Σαλέα, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα με το κλαρίνο του, ενώ τώρα την πορεία του συνεχίζει ο γιός του Νίκος.

Η 62χρονη που ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Λαϊκού νοσοκομείου, έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής.

νεκρο-ζευγαρι

Είδηση σοκ: Νεκρός ο 19χρονος γιος παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Θλίψη για την οικογένεια του Ευάγγελου Γιαννόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 13 Ιανουαρίου στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών στην Κύπρο.

Ο άτυχος 19χρονος ήταν γιος του Αλέξη Γιαννόπουλου, παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ και στην Ολυμπιάδα Αιγάλεω.

O Ευάγγελος Γιαννόπουλος ήταν συνοδηγός σε ΙΧ που οδηγούσε φίλος του, με το όχημα για αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες να ανατρέπεται και να βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα, με τον οδηγό να αποκομίζει κατάγματα, αλλά να είναι εκτός κινδύνου.

Μάλιστα ο πατέρας του άτυχου νεαρού, που ήταν σμηνίτης, μέσω των social media αποχαιρέτησε τον γιο του με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share