Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Επίθεση αγνώστων σε αστυνομικό - Τον τραυμάτισαν και του πήραν τον ασύρματο

Κοντά στο γήπεδο του Χαραυγιακού

16 Ιανουαρίου 2022 18:00
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Επίθεση αγνώστων σε αστυνομικό - Τον τραυμάτισαν και του πήραν τον ασύρματο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σήμερα (16/1) το απόγευμα σε αστυνομικό, κοντά στο γήπεδο του Χαραυγιακού, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Ομάδα περίπου 50 ατόμων -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανάμεσά τους και ανήλικοι- επιτέθηκαν στον αστυνομικό, τον τραυμάτισαν, αρπάζοντάς του τον ασύρματο.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής πήρε φωτιά στα επεισόδια - Πάνω από 20 προσαγωγές (video)

Από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το περιστατικό σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τόσο των δραστών, όσο και του ασυρμάτου.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην Κρήτη: Νεαρός δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ελέγχου

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος που πραγματοποίησαν άνδρες της ειδικής ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της αστυνομίας σε δύο πολίτες στην Κρήτη καθώς ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε βάναυσα σε έναν από τους αστυνομικούς.

Στη διάρκεια ελέγχου που έκαναν αστυνομικοί σε δύο νεαρούς, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, ο ένας εξ αυτών όρμησε σε έναν από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τον δάγκωσε στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο πηγούνι!

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύμα όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

αστυνομια-κορωνοιοσ

Επεισόδιο σε ταβέρνα με πρωταγωνιστή τον Πολάκη: Πρόστιμο των αστυνομικών για μάσκα και παρέμβαση του βουλευτή

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) σε ταβέρνα στο Μοσχάτο μεταξύ αστυνομικών και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα για να κάνουν έλεγχο σχετικά με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Όταν διαπίστωσαν ότι ένας υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα, του έκοψαν το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης και άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να διαγράψουν το πρόστιμο.

Για το επεισόδιο έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακώς στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψαρομεζέδες « στο Μοσχάτο.

Εκεί έγινα μάρτυρας του εξής απαράδεκτου και ελεεινού περιστατικού:

Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα, τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορονοϊού. Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε, όλα τα τραπέζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους στους δυο χώρους του εστιατορίου.

αστυνομια-κορωνοιοσ

Κάποια στιγμή ένα από τα γκαρσόνια ,αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη ,κατέβασε τη μάσκα του ,όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι.

Εκείνη τη στιγμή ακριβώς δυο τύποι που ήταν έξω από το μαγαζί μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί «παρέβη τα μέτρα έναντι του κόβιντ» για να του κόψουν πρόστιμο!

Επειδή από εκεί που καθόμουν είδα τη σκηνή, σηκώθηκα αμέσως και πήγα στους δυο αστυνομικούς ,ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχατου και τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα και να ρωτήσουν τις 7-8 παρέες που ήταν μέσα για επιβεβαίωση και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία!!!

Ο υποδιοικητής του τμήματος μου είπα πως εμποδίζω τον έλεγχο και τον ρώτησα αφού του επανέλαβα πως ειδα τη σκηνή και πως αυτό που κάνουν είναι ΣΤΗΜΕΝΟ, αν έχει εντολή να κόψει πρόστιμα. Η απάντηση του ήταν «ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» !!!!!

Τότε του είπα πως είναι Απαράδεκτοι πως έχει και αυτός προσωπική ευθύνη για αυτήν την παράνοια που κάνουν και πως θα ενημερώσω τη διοίκηση της ελληνικής αστυνομίας για αυτό που έκαναν και πως αυτό το πρόστιμο των 300 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ.

Αυτοί έκοψαν το πρόστιμο, εγώ πήρα τηλέφωνο τη διοίκηση της Ελληνικής αστυνομίας τους ενημέρωσα τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ,τους είπα πως δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι ,γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ και μάλιστα με στυλ αυταρχισμού άλλων εποχών και μου είπαν πως θα το δουν !

Περιμένω μέχρι τώρα να με ενημερώσουν αν έκαναν κάτι και εν τω μεταξύ βλέπω σε κάτι περιθωριακά σάιτ μια εκδοχή αυτών που έγιναν η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και για την οποία εκδοχή αν δεν την κατεβάσουν τώρα θα φάνε μήνυση(φωτο 2) όπως και κάθε άλλος που θα αναπαράγει αυτά τα τρισάθλια ΨΕΜΜΑΤΑ .

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:

1) τα πράγματα έγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω. Μπορεί να τα επιβεβαιώσουν οι παρόντες, ένας μάλιστα εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος του σάιτ Zougla.gr όπως μου είπε ο ίδιος και ο οποίος άκουσε όλη τη συζήτηση με τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ αστυνομικούς!!
2) ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!! Είναι παράνομο, εκδικητικό και καμία σχέση δεν έχει με την πανδημία!
3) Θεοδωρικάκο μάζεψε αυτούς που ξαμόλυσες, ζηλεύοντας τη δόξες του γέρο-Μητσοτάκη που είχε πει το αμίμητο «η αστυνομία είναι το κράτος»!!!! …και μετά ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!"

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share