Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην Κρήτη: Νεαρός δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ελέγχου

Συνελήφθη και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη

15 Ιανουαρίου 2022 21:46
Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην Κρήτη: Νεαρός δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ελέγχου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος που πραγματοποίησαν άνδρες της ειδικής ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της αστυνομίας σε δύο πολίτες στην Κρήτη καθώς ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε βάναυσα σε έναν από τους αστυνομικούς.

Στη διάρκεια ελέγχου που έκαναν αστυνομικοί σε δύο νεαρούς, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, ο ένας εξ αυτών όρμησε σε έναν από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τον δάγκωσε στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο πηγούνι!

Σοκ στην Κρήτη - Κακοκαιρία "Διομήδης": Κεραυνός χτύπησε 37χρονο – Νοσηλεύεται με εγκαύματα

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύμα όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δύο άντρες τελικά συνελήφθησαν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

αστυνομια-κρητη

Μεγαλείο ψυχής στην Κρήτη: Πατέρας έχασε τον γιο του σε δυστύχημα και έβαλε μπάρες για να σώσει άλλους οδηγούς

Τον Ιούλιο του 2021 ο 26χρονος Μανώλης βρισκόταν με το αυτοκίνητο σε δρόμο στο Καλό Νερό Χωστής Χανίων, όταν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Στο όχημα επέβαινε και ο πατέρας του, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο πατέρας του άτυχου νεαρού απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής του μετατρέποντας τον πόνο της απώλειας σε ελπίδα, με στόχο να προστατέψει άλλους οδηγούς στο μέλλον. Ο Γιάννης Πατεράκης δώρισε χρήματα, ώστε να μπουν προστατευτικές μπάρες σε επικίνδυνη στροφή της Κοινότητας Αρμένων Χανίων.

Ο πατέρας του 26χρονου, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του γιου του, αποφάσισε να βοηθήσει ώστε να τοποθετηθούν προστατευτικές μπάρες στο χωριό της μητέρας του Μανώλη, το οποίο ο γιος του λάτρεψε και πέρασε ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

μπαρεσ-κρητη

Πένθος στην Κρήτη: Τα ερωτηματικά από τους συγγενείς της 21χρονης που σκοτώθηκε στο Λασίθι και η βεντέτα του φυλακισμένου πατέρα της

Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη (13/1), η 21χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Κουρούνες - Αγίου Νικολάου.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο βγήκε εκτός πορείας και ντελάπαρε μέσα στα χωράφια.

«Στο δρόμο μέσα, δεν είναι ούτε γκρεμός, ούτε τίποτα. Ντελάπαρε το αυτοκίνητο και την πλάκωσε», δήλωσε στο Mega η θεία της κοπέλας. «Δεν είχε κάποια παράξενη στροφή, πως βρέθηκε στην ευθεία του δρόμου; Η μάντρα με τα αρνιά του πεθερού της, είναι τρία λεπτά από το σπίτι της. Μια τέτοια απόσταση ήταν να διανύσει. Πώς γίνεται να πάει πέσει στην ευθεία και γύρισε το αμάξι στο πλάι», επεσήμανε από την πλευρά της η κουμπάρα της 21χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share